Yrittäjän ammattitutkinto

Yrittäjä, haluatko kehittää omaa yritystäsi? Suunnitteletko omaa yritystä? Yrittäjän ammattitutkinnosta saat osaamista yritystoimintaan! Business College Helsinki on kehittänyt sinulle yrittäjän ammattitutkinnon valmennuksen, joka ottaa huomioon yrittäjän arjen kiireet ja ajankäytön.


Tutkinto

Yrittäjän ammattitutkinto


Kesto

n. 1 vuosi


Kenelle

Yrittäjä tai aloittava yrittäjä


Hinta

Oppisopimus tai osallistumismaksu


Ajankohta

Alkaa keväällä 2019. Lähiopetus järjestetään Pasilassa.

 

Kenelle

Yrittäjän ammattitutkinnon koulutus sopii sinulle, jos olet toiminut yrittäjänä jo jonkin aikaa, suunnittelet tai olet aloittamassa yritystoimintaa. Koulutus sopii myös sivutoimisille yrittäjille ja franchisingyrittäjille. Koulutusta voi hyödyntää myös omistajanvaihdostilanteissa.

Sisältö ja toteutus

Yrittäjän ammattitutkinto antaa sinulle mahdollisuuden:

  • suunnitella yritystoimintaasi ohjatusti
  • kehittää liiketoimintaa systemaattisesti
  • hyödyntää asiantuntijoiden näkökulmia oman yrityksen kehittämisessä
  • verkostoitua muiden yrittäjien kanssa

Koulutuksessamme opit tekemään liiketoimintasuunnitelman ja kehittämään liiketoimintaasi. Yrittäjän ammattitutkinto tarjoaa työkaluja, joita voit soveltaa omassa yrityksessäsi. Se antaa sinulle mahdollisuuden myös verkostoitumiseen.

Katso lisätietoja tutkinnon perusteista Opetushallituksen sivuilta »

Yrittäjän ammattitutkinto suoritetaan näyttöinä, joissa osoitat osaamisesi yritystoimintaasi suunnitellessasi ja kehittäessäsi. Saat käytännönläheisestä koulutuksesta ja tutkinnon suorittamisesta suoran hyödyn omaan yritykseesi!

Katso lisätietoja ammatti- ja erikoisammattitutkinnoista

Yrittäjän ammattitutkinnon koulutus toteutetaan joustavasti työn ohessa monimuoto-opetuksena. Se koostuu lähiopetuspäivistä, omassa yritystoiminnassa oppimisesta, pienryhmätyöskentelystä sekä oppimistehtävistä, joita tukee verkko-oppimisympäristö. Oppimistehtävät linkittyvät omaan yritystoimintaasi tai yritystoiminnan suunnittelemiseen.