Business College Helsinki

103h-striimihaaste tulossa – osallistu tiimin valintaan

Järjestämme talvilomaviikolla jo kolmatta kertaa yli 100 tunnin striimihaasteen. On aika koota uusi, upea haastetiimi!

Juuri sinä siellä voit olla vaikuttamassa, ketkä 5 opiskelijaa valitaan haastetiimiin. Yli 100 tunnin striimihaasteessa opiskelijat asuvat talvilomaviikon Business Collegessa ja striimaavat pelejä ja muuta sisältöä Twitch-kanavallemme.

Esittelemme nyt 10 striimihaastekokelasta. Jokainen heistä tulee pitämään näytestriimin, jossa niin pelitaidot kuin puhelahjatkin punnitaan. Tutustu kokelaisiin, katso näytestriimit ja kerro, kuka sinusta ansaitsee paikan lopullisessa haastetiimissä. Nämä kokelaat tulevat näytestriimien lisäksi viihdyttämään Twitchissä syksyn ja alkuvuoden aikana.

Katso näytestriimit Twitch-kanavallamme @bchelsinki ja anna palautetta striimaajista. Kaikkien palautteen antaneiden kesken arvotaan 100 euron lahjakortti Verkkokauppa.comiin.

Palautelomakkeeseen pääset tästä »

Striimihaastekokelaat 2021

ma 20.9.2021 klo 15-18
Ben “jamin” Timonen: Olen pelaajana erittäin kilpailullinen. Kritisoin erittäin paljon muita, mutta otan myös vastaan kritiikkiä itsestäni. Olen rento ja puhelias, mutta joskus tykkään olla hissukseen ja seuraa mitä muut tekee. Opiskelen toista vuotta Web-ohjelmointia.
21.9.2021 klo 15-18
Aleksi “Snuff” Palin: Olen pelaajana aika rauhallinen, otan mahdollisimman rennosti pelit. Ihmisenäkin olen aika rento, tosin olen huonoja vitsejä täynnä. Harrastan ohjelmointia, videopelejä ja Youtuben selaamista.
ke 22.9. klo 15-18
Paavo “Pavelow” Lindén: Olen pelaajana rauhallinen normaalisti, mutta olen myös erittäin kilpailullinen vaikeissa tilainteissa. Olen ihmisenä mukava, vitsikäs ja välillä hiljainen. Harrastan ampumista. Opiskelen toista vuotta kyberturvallisuutta.
to 23.9. klo 15-18
Jesse “Mrdragonic” Salminen: Pelaajana pyrin olemaan rauhallinen, mutta välillä turhautuminen on suuri. Ryhmässä pelaaminen on hauskaa, pääsee yhdessä nauramaan pelitilanteille, virheille ja muuten vaan pitämään hauskaa. Ihmisenä pyrin luomaan rennon ilmapiirin, missä läppä lentää. Opiskelen toista vuotta kyberturvallisuutta.
ti 28.9. klo 15-18
Ville ”Rytkö” Pietikäinen: Pelaajana olen rauhallinen, mutta välillä menee moti ja sen kyllä huomaa. Harrastan salillakäymistä. Opiskelen toistavuotta kyberturvallisuutta.
ke 29.9. klo 15-18
Matias “Vegetalize” Koivula: Tykkään pelata eri pelejä ja varsinkin yhdessä kavereiden kanssa. Pelatessa mulla saattaa välillä ottaa todella paljon päähän, mutta se että mua ärsyttää joku peli antaa mulle vaan enemmän ja enemmän motivaatiota päästä siitä kohdasta läpi.Olen todella sosiaalinen ja positiivinen ihminen ja mulla on myös tosi hyvä huumorintaju. Tykkään tutustua uusiin ihmisiin ja puhua paljon. Harrastuksiini kuuluu futis, Muay Thai (Thaiboxing), biisien kirjoittaminen, studiolla käyminen ja kavereiden kanssa hengailu.
to 30.9. klo 15-18
Daniel “DvDSoitin” Saari: Olen pelaajana puhelias, rauhallinen ja ratkaisukykyinen. Välillä menee hermo peliin, mutta pidän aina silti rauhallista meininkiä yllä. Harrastuksena on salilla käynti. Opiskelen toista vuotta ICT-tukea.
ma 4.10. klo 15-18
Wiljami “wilsku” Waronen: Pelaajana olen agressiivinen ja yritän käyttää vihollisen virheitä hyväkseni. Olen sosiaalinen ja tykkään heittäytyä. Opiskelen toista vuotta kyberturvallisuutta. Vapaa-ajalla tykkään skeitata ja pelata koripalloa.
ti 5.10. klo 15-18
Tomi ”fr0styX” Sormunen: Olen toisen vuoden merkonomiopiskelija ja niinsanottu ”pelinarkomaani” eli pidän pelaamisesta todella. Olen hyvin innostuva ja uusista asioista motivoituva pelaaja ja pidän haasteista! Harrastan vapaa-ajallani hyvin paljon videopelaamista ja se on ollut selkeesti se mun ”thing”!
ke 6.10. klo 15-18
Onni “TwiSky” Jokinen: Oon pelaajana aika chilli ja tykkään monista peleistä. En ole mikään hardcore-jätkä, mutta tykkään haasteista. Tykkään muutenkin monista asioista ja tuun hyvin juttuun muiden kanssa. Tykkään retkeilystä ja musiikista. Opiskelen toista vuotta peliohjelmointia.

    Business College Helsinki

    Päätoimittaja - viestinta@bc.fi