Business College Helsinki

Ava-Aurora ja Aleksi ovat Business Collegen lukuvuoden 2021-2022 snäppääjät!

Ava-Aurora Lehtinen ja Aleksi Palin pitävät ensi lukuvuonna vuoroviikoin hyvää huolta Business Collegen Snapchat-tilistä. Ava-Auroa ja Aleksi kertovat snäpeissä opinnoistaan ja opiskelijaelämästään, BC:stä ja sen tapahtumista. Ota seurantaan businesscollege!

Ava-Aurora

Ava-Aurora on toisen vuoden kaksoistutkinto-opiskelija (merkonomi+ylioppilastutkinto). Ava on sanavalmis persoon, jolla varmasti riittää juttua. – Oon kiltti ja ystävällinen, mutta aina pystyvä argumentoimaan ja puolustamaan, jos tarvitsee.

Ava harrastaa vapaa-ajalla paaaaljon tanssia, joten snäpeissäkin on varmaan menoa ja rytmiä. – Harrastan reggaetonia, heelsiä, latin heelsiä ja commercialia. Twerkkiä oon kanssa tanssinut puoltoista vuotta ja latin streettiä kaksi.

Ava aikoo kertoa snäpeissä mm. millaista kaksoistutkinto on ja miten hän saa yhdistettyä opinnot ja muun elämän. Snäpeissä saattaa vierailla myös yksi koira. Syyslukukauden Ava viettää työharjoittelussa. – Olen ollut tosi tyytyväinen Business Collegeen, Ava sanoo.

Aleksi

Aleksi on toisen vuoden ohjelmistokehityksen kaksoistutkinto-opiskelija. Ensivaikutelma Aleksista on, että hän todella rauhallinen tyyppi, mutta: – Oon rauhallinen tuntemattomille aluksi ja sitten mennän pikku hiljaa vastakkaiseen suuntaan.

Aleksi harrastaa ohjelmointia, pelaamista sekä skeittaamista – viimeksi mainitun hän aloitti vähän aika sitten. – Skeittaamisen aloitin ihan mielenkiinnosta ja yleensä skeittaan flatti spoteilla. Mä ohjelmoin vapaa ajalla ihan kaikkea varmaan 4 eri ohjelmointi kielellä kaikenlaista ristiirastiin peleistä nettisivuun ja nettisivuista desktop-sovelluksiin ja myös puhelinsovelluksia.

Eläimellistä menoa tulee riittämään myös Aleksin snäpeissä, sillä Aleksilla on kaksi koiraa.

    Business College Helsinki

    Päätoimittaja - viestinta@bc.fi