Kirsi Suni

BC ylpeänä esittelee: uudet somekasvot Jasmina, Feride ja Ville

Kolme upeaa nuorta ottaa haltuunsa Business Collegen Tiktokin ja Snapchatin.

Tiktok

Jasmina hyppää mukaan Tiktokin trendeihin ja haasteisiin. Samalla hän kertoo Business Collegesta ja opiskelijaelämästä. Seuraa meitä Tiktokissa @bchelsinki

Jasmina Al-Thaher

Jasmina Al-Thaher opiskelee toista vuotta merkonomiksi. Jasmina tuottaa musiikkia, laulaa, tanssii ja ääninäyttelee. Jasmina kuvaa itseään mukavaksi, trendikkääksi, vitsikkääksi ja sosiaaliseksi.

Snapchat

Opiskelijamme päivittävät Snapchatissä vuoroviikoin. Joskus saatat nähdä heidät myös samaan aikaan… Ota seurantaan @businesscollege

Ville Päiväniemi

Ville Päiväniemi opiskelee toista vuotta kyberturvallisuutta. Kyberturvallisuuden opinnot ovat mielenkiintoisia, koska niissä pääsee hakkeroimaan ja puolustamaan hakkeroinnilta. Ville kilpailee vapaaottelussa, brasialaisessa jujutsussa ja lukkopainissa. Hänellä on oma sosiaalisen median mainonnan yritys. Hänen tavoitteenaan oli tulla BC:hen, jotta hän voi perustaa yrityksen ja lähteä kilpailemaan ulkomaille.

Feride Turan

Feride Turan on toisen vuoden merkonomiopiskelija. Hän aikoo olla valmistuttuaan oma pomonsa. Feride harrastaa ratsastusta, lukemista ja taiteilua. Hän on iloinen ja sosiaalinen kaikkien kaveri. Pidä Feride tyytyväisenä tarjoamalla hänelle kahvia.

Upea somekolmikkomme.
    Kirsi Suni

    - kirsi.suni@bc.fi

    Kummitäti

    Näyttää hienolta menestystä koko kolmikolle ja erityisesti kummipojalle