Business College Helsinki

Opiskelijoiden hyväntekeväisyysyritys Young Profit NY

Young Profit NY on 10 opiskelijan NY-yritys, jossa on opiskelijoita Suomen Liikemiesten Kauppaopistosta sekä Stadin ammattiopistosta. Yritys on perustettu syksyllä 2016.

Yrityksemme on hyväntekeväisyysyritys, joka tekee vierailuja vanhusten palvelutaloihin sponsoreiden rahoittamana.

Palveluihimme kuuluu erilaisia aktiviteetteja vanhuksille palvelutaloissa, kuten esimerkiksi kävelylenkkejä, pelejä, korttitervehdyksiä ja tuolijumppaa.

Hoivakoti Esperi

Young Profit kävi 25.4.2016 vierailemassa Hoivakoti Esperissä toimittamassa kukka- /korttilähetyksen sen asukkaille.Young Profit NY

Tähän tiimiin kuului Kristiina, Hanna ja Alexandra.
Kukka- ja korttilähetyksen oli sponsoroinut Metallityöväen liitto.

Kukat olivat eri värisiä neilikoita ja kortit askarreltiin itse koululla, ja ne toimitettiin henkilökohtaisesti paikan päälle. Esperin väki ilahtui lähetyksestä, mistä riitti kukkia myös henkilökunnalle.

Jaoimme kukkia kahdelle eri osastolle, missä oli noin 30 asukasta. Aikaa toimituksessa kesti n. 45min.

Ilmari Helanderin vanhusten säätiö

Young Profit NY kävi 18.4.2016 vierailemassa Ilmari Helanderin säätiössä pitämässä sen asukkaille seuraa ja kävelylenkillä ulkona. Kävely sujui hyvin pienestä sateesta huolimatta ja vanhukset ilahtuivat vierailustamme kovasti.

Tällä vierailulla oli Young Profitista mukana Mona, Sanja ja Otto ja vierailun sponsoroi Suomen Massalattiat Oy. Keikka onnistui hyvin ja meilläkin oli mukavaa.

    Business College Helsinki

    Päätoimittaja - viestinta@bc.fi