Business College Helsinki

Jukka Törrönen suoritti KLT-tutkinnon: ”KLT-valmennuksessa syvensin osaamistani”

Lue lisää Valmennuksesta KLT-tutkintoon ja ilmoittaudu mukaan 30.4. mennessä »

Fundun rahoitusjohtaja Jukka Törrönen päätti suorittaa KLT-tutkinnon, koska halusi kehittää osaamistaan kirjanpidon ja taloushallinnon alueilla. Valmennus KLT-tutkintoon tarjosi sopivan haasteen ja hyvän tavan syventää osaamista.

Jukka tuli Business Collegen KLT-valmennukseen oppiakseen mahdollisimman paljon. Muut valmennukseen osallistujat olivat tehneet töitä kirjanpidon parissa, mutta kouluttaja otti hyvin huomioon osallistujien erilaiset työ- ja koulutustaustat. – Valmennuksessa syvensin osaamistani kirjanpidosta ja taloushallinnosta oleellisesti.

Valmennuksen vetäjä on hyvä

Jukka antaa runsaasti kiitosta KLT-valmennukselle sekä erityisesti valmennuksen vetäjälle Kari Alholalle: – Karin tapa vetää valmennusta oli hyvä: valmennuksessa oli selkeä rakenne ja mielenkiintoisia esimerkkejä. Kari on innostava puhuja.

Jukka Törrösen mielestä KLT-valmennuksen sisältö on laaja. Valmennus on Jukan mukaan myös tarpeeksi vaativa: se ei sisällä perusasioita, vaan vaativampia kirjanpidon ja tilinpäätöksen tapauksia.

Valmennuksen ansiosta Jukka läpäisi KLT-tentin ensi yrittämällä. Jos tentin läpäisyä haluaa vielä varmistella, valmennuksen yhteydessä on mahdollista osallistua myös kertauspäivään ja harjoitustenttiin, joka simuloi aitoa tenttitilannetta.

    Business College Helsinki

    Päätoimittaja - viestinta@bc.fi