Business College Helsinki

KLT-tutkinnon suorittanut Tuula Verho: ”KLT-valmennus ylitti odotukseni – tuloksena Suomen parhaat pisteet KLT-tentistä”

Taloushallinnon asiantuntijana espoolaisessa tilitoimisto Greenstep Oy:ssä työskentelevä Tuula Verho päätti suorittaa KLT-tutkinnon esimiehensä rohkaisemana. KLT-tutkinto on alalla arvostettu tutkinto, joten sen suorittamisella tulee varmasti olemaan vahva positiivinen vaikutus Tuulan uraan.

Tuulan työnantaja tarjoaa KLT-tutkintoon osallistuville työntekijöilleen valmennuskurssin, ja useampi valmennukseen osallistunut kollega suositteli Tuulalle Business College Helsingin valmennusta. Myös se, että valmennuksen veti kokenut Kari Alhola, vaikutti valintaan.

Fiksu toteutus ja erinomainen valmennuksen vetäjä

Valmennus oli Tuulan mielestä fiksusti toteutettu; koulutuspäivien välissä oli aikaa tehdä edellisen kerran tehtäviä ja tutustua seuraavan koulutuksen ennakkomateriaaliin. Koulutuspäivien lisäksi koulutuksesta saadut aineistot olivat todella arvokas lisä.

Myös valmennuksen vetäjä Kari Alhola saa Tuulalta kiitosta: – Kari todella osaa asiansa. Hän pystyy selittämään asiat niin, että kaikki ymmärtävät – vieläpä viihdyttävällä tyylillä. Hänen osaamisensa on valtavasti laajempaa kuin kurssimateriaali, pohdimme hänen johdollaan myös spontaanisti esiin nousseita sekä erikoisempia kysymyksiä.

Tuulalla oli melko korkeat odotukset valmennuksen suhteen: – Odotin saavani käsityksen KLT-tentin sisällöstä, vastaustekniikasta ja vaadittavasta osaamisesta. Odotin myös substanssiosaamiseni kasvavan roimasti. Odotukseni ylittyivät reippaasti, sillä lopputuloksena sain Suomen parhaat pisteet KLT-tentissä. Kiitos siitä kuuluu Business College Helsingin valmennuskurssille ja valmennuksen vetäjälle, Kari Alholalle.

Tuulan terveiset niille, jotka miettivät tällä hetkellä KLT-tutkinnon suorittamista: – Suosittelen ehdottomasti! Ammatillinen itsetuntoni nousi, koen oppineeni paitsi paljon taloushallinnon eri osa-alueista, myös itsenäistä tiedonhakua ja lakipykälien tulkintaa.

    Business College Helsinki

    Päätoimittaja - viestinta@bc.fi