Business College Helsinki

Opiskelijat omivat Snapchatin itselleen

Toisen vuoden opiskelijamme Tua Nylund ja Muhamed Lianov ottavat haltuunsa Business Collegen Snapchat-tilin tämän lukuvuoden ajaksi. He postaavat vuoroviikoin kolme julkaisua viikossa omasta opiskelijaelämästään ja vapaa-ajastaan. Snapchat on nuorille toimivin kanava markkinoinnissamme. Luovuttamalla Snäpin nuorten haltuun, haluamme antaa aidon & mielenkiintoisen kuvan oppilaitoksestamme ja sen opiskelijoista. Löydät meidät Snapchatistä tunnuksella @businesscollege

Muhamed Lianov, 17, on merkonomiopiskelija. Vapaa-ajallaan hän treenaa street workoutia. Muhamed kuvaa itseään avoimeksi, sosiaaliseksi, urheilulliseksi ja positiiviseksi.

Muhamed aloittaa Snäppimme päivittämisen maanantaina 8.10.2018.

Tua Nylund, 18, on datanomikaksoistutkinto-opiskelija. Kun Tua valmistuu, häneltä löytyy siis datanomin paperit ja ylioppilastodistus. Ammatillisissa opinnoissaan Tua erikoistuu IoT-ohjelmointiin. Vapaa-ajallaan hän harrastaa valokuvausta ja koodausta.

Tua kuvaa itseään: ”Tuntemattomien silmiin olen ujo introvertti, jonka naaman perusilme on tosi tyly, mutta tutussa seurassa oon varmaan rennoin ja puheliain ikinä.
Osaan olla tosi itsekriittinen ja pessimistinen, mut tähtään aina siihen, että hommat sujuu ja kaikilla on hyvä olla. Ihmisten suhteen mun motto on varmaan: ”Kenestäkään ei ole pakko tykätä, mut jokaisen kanssa on tultava toimeen.”

Tuan ensimmäinen viikko Snäpissämme alkaa 15.10.

    Business College Helsinki

    Päätoimittaja - viestinta@bc.fi

    Ll

    Ihania