Kirsi Suni

Striimihaaste 101h tulossa – osallistu striimaajien valintaan

Viime talviloman 100h-striimihaaste oli menestystarina. Ennätykset on kuitenkin tehty rikottaviksi. Tarina saa jatko-osan… tulossa on 101h-haaste. On siis aika ruveta kasaamaan uutta haasteporukkaa. Tällä kerta sinä voit olla vaikuttamassa, ketkä tulevat olemaan haasteen pelaajat.

Esittelemme nyt 9 pelaajaa. Jokainen heistä tulee tekemään näytestriimin, jossa heillä on tilaisuus esitellä niin pelaajataitojaan kuin puhelahjojaankin. Heistä tullaan valitsemaan 5 striimihaasteeseen. Katso päivämäärät kunkin striimikokelaan esittelyn yhteydestä. Koko näytestriimikokonaisuus on opiskelijoiden suunnittelema.

Katso näytestriimit Twitch-kanavallamme @bchelsinki ja anna palautetta striimaajista. Kaikkien palautteen antaneiden kesken arvotaan 100 euron lahjakortti Verkkokauppa.comiin.

Palautelomakkeeseen pääset tästä (linkki lisätään ennen ensimmäistä striimiä).

Striimihaastekokelaat

26.8. klo 15-19
Juuso “Juuzoozz” Isoniemelä: Olen pelaajana vaihteleva luonne. Koen olevani rauhallinen ja reilu pelikentillä. Ihmisenä näin muuten olen iloinen, mukava ja joidenkin mielestä samaistuttava. Harrastan frisbeegolffia ja striimausta silloin tällöin. Opiskelen toista vuotta kyberturvallisuutta.
27.8. klo 15-19
Ville “TestoBulu” Päiväniemi: Olen pelaaja, joka ei raivostu helposti, mutta jos hermo menee sen huomaa. Harrastan vapaaottelua, brasiliaista jujutsua ja lukkopainia. Opiskelen toista vuotta kyberturvallisuutta.
31.8. klo 15-19
Casper “Cossu” Östman: Tykkään olla aina kaikessa mukana ja otan aina kaikki mukaan jos on mahdollista. Tykkään puhua ihmisten kanssa ja tämän takia osallistun tähän haasteeseen. Olen pelaajana todella monipuolinen sillä minun lempipelit voivat vaihdella viikoittain, eli striimissä saattaa näkyä pelejä laidasta laitaan. Tykkään pelata ryhmässä pelejä, koska silloin oppii myös tuntemaan enemmän toisia ja läppä lentää hyvin. Opiskelen toista vuotta kyberturvallisuutta.
1.9. klo 15-19
Jesse “Jezzzeh” Heikkinen: Olen pelaajana melko rauhallinen ja yritän aina parhaani mukaan auttaa tiimiä voittamaan. Pelaan erilaisia pelejä laidasta laitaan ja rakastan kokeilla uusia pelejä. Opiskelen toista vuotta kyberturvallisuutta. Harrastan jalkapalloa sekä striimailua silloin tällöin.
2.9. klo 15-19
Akseli “Akezu” Salminen: Pelaajana olen rauhallinen, joskus keskityn vähän liikaakin. Olen aktiivinen ihminen ja ulospäinsuuntautunut. Käyn vapaa-ajalla kuntosalilla. Opiskelen toista vuotta
kaksoistutkinnossa ja erikoistun IoT-ohjelmointiin.
3.9. klo 15-19
Mariel “Juzoni” Balzar: Ihmiset haluu pelaa mun kans, jos haluu nauraa. Ei mul mitää hauskoi vitsei oo, mulla ei oo vaa mitää hajua mitä tapahtuu. Harrastan tanssimista, joten energiaa pitäis riittää haasteeseen. Opiskelen kyberturvallisuutta.
7.9. klo 15-19:
Katariina “Kalivia” Tuomikoski: Olen rauhallinen enkä oikeastaan kauhean kilpailullinen pelaaja, joka pelaa lähinnä supporttia. En välttämättä ole ihan puheliaimmasta enkä raivokkaimmasta päästä pelatessa, riippuen toki pelistä. Opiskelen toista vuotta kaksoistutkinnossa ja erikoistun IoT-ohjelmointiin.
9.9. klo 15-17:
Max “Maski” Lindqvist: Pelaajana olen hyvin itsepäinen. Nautin hyvästä haasteesta, vaikka useasti hermot siinä meneekin. Useasti pelaan myös yhden pelin läpi ennen toiseen vaihtamista.
Harrastuksiini kuulu muun muassa rumpujen soitto sekä vanhojen konsolien ja pelien keräily.

Liiderit

Kokelasjoukon liidereinä toimivat Ville ja Casper. Liiderit ovat mm. vastanneet vuorolistan tekemisestä.

    Kirsi Suni

    - kirsi.suni@bc.fi