Innovaatiotoiminta

Dynaamista yhteistyötä ja urheiluenergiaa

EU aloitti rauhanprosessina ja jatkoi elintason rakentajana. Nyt on aika ihmisten Euroopan, joka takaa kaikille ihmisoikeuksien toteutumisen, tasa-arvon, syrjimättömyyden ja myös oikeuden hyviin palveluihin, kertoo Europarlamentaarikko Sirpa Pietikäinen.

Sirpa valottaa ajatuksiaan ihmisten Euroopasta, tasa-arvosta ja syrjimättömyydestä maksuttomassa Dynamic partnership in Sports – webinaarissamme 27.10.2020 kello 16.00 alkaen. Samalla tuodaan esiin urheilun ja opiskelun positiiviset mahdollisuudet nuorten maahanmuuttajataustaisten kotoutumisen ja hyvän elämän edistämisessä. Pohditaan myös yhteistyön näkökulmaa eli sitä mitä systemaattinen ja dynaaminen yhteistyö on Euroopan ja kansallisella tasolla ja miten sitä edelleen kehitetään?

Webinaarissamme tuodaan esiin myös ideoita ja ratkaisuja siihen, miten me voisimme jokainen lisätä monipuolisempaa ymmärrystä ja kulttuurisen kompetenssin osaamista. Päävalmentaja Pierre Jallow Helsingin NMKY:stä kertoo kulttuurienvälisestä ymmärryksestä ja vuorovaikutuksesta ja siihen liittyvästä koulutuksesta.

Etsimme vastausta kysymykseen: Miten saamme Suomessa eri tahot tekemään yhteistyötä koulutuksen ja urheilun piirissä ja tuottamaan parempia palveluita nuorille maahanmuuttajataustaisille? Millaisia esteitä on yhteistyölle? Millaista tutkimusta, foorumeita ja yhteistä ajattelua tarvitaan? Tutkija Hanna-Mari Peotta LIKESistä kertoo sosiaalisesta ja systeemisesta integraatiosta.

Business College Helsingin opiskelijoista on noin 30 % on kansainvälisiä nuoria ja pidämme tärkeänä huolehtia opiskelijoidemme kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista ja edistää yhteistyötä yhteiskunnallisesti tärkeitä asioita.

Maksuton webinaari on osa Erasmus+ rahoitteinen YIBinSport –projektia ja se järjestetään yhteistyössä seuraavien tahojen kanssa: HNMKY, LIKES, Vantaan kaupungin liikuntatoimi ja Helsinki Business College Oy. Lämpimästi tervetuloa keskustelemaan ja tekemään aktiivista yhteistyötä!

Webinaarikieli on englanti. Ilmoittaudu mukaan 26.10. mennessä tämän linkin kautta.

Lisätietoja: Jouni Hytönen, Taru Toivonen & Helena Miettinen, Helsinki Business College Oy

Klikkaa kuvaa tarvittaessa suuremmaksi

Innovaatiotoiminta

- helena.miettinen@bc.fi