Business College Helsinki

PROM 2023 – Loistokas juhla täynnä yhdessäoloa ja iloa!

Business Collegen Helsinki järjesti keskiviikkona 26.4.2023 jo toista kertaa oman upean Prom-juhlan. Prom-juhlaa vietettiin Ravintola Töölön juhlasalissa.

Prom-juhlan suunnittelu ja tanssien harjoittelu aloitettiin jo hyvissä ajoin vuoden alusta. Opettajat Taru ja Petteri opettivat toisen vuoden opiskelijoille 11 erilaista tanssia, jotka juhlassa esitettiin. Markkinointi -ja viestintätiimi koordinoi juhlan järjestämisen. Opiskelijat olivat myös itse suunnitelleet omatanssin.

Prom-juhla on koko koulun juhla. Tänäkin vuonna Promeissa toisen vuoden opiskelijat esittivät tansseja kahdessa erässä, ensin päivällä kotiväelleen ja toisen kerran illalla muille koulun opiskelijoille sekä henkilöstölle.

Juhlaa juonsivat viime vuoden Promeissa tanssijoina olleet Agata ja Jesper. Jo muistakin BC:n tapahtumista ja juhlista tuttu DJ Yasu Benjamin loi meille taas mukavaa tunnelmaa parhailla hiteillään.

Tanssien jälkeen juhla jatkui yhdessäololla tanssien ja fiilistellen. Illan aikana saimme kuulla myös livemusiikkia, kun opiskelijamme Gode ”9NINE” esitti meille kaksi kappaletta. Sekä erilaista DJ:n musiikkia tarjoili toinen opiskelijamme Anton

Illan aikana kruunattiin myös Prom 2023 kuninkaalliset. Ehdolla oli 6 Queen- ja 6 King- ehdokasta ja heitä sai äänestää juhlan alkuun saakka. Viime vuoden Prom King Reino oli kruunaamassa uudet haltijat. Prom Queen ja Prom King palkinnon voittivat lopulta Kaisa ja Lenarr.

Prom 2023 juhla oli viihtyisä ja tunnelmallinen. DJ:n musiikin tahdissa viihdyttiin ja yhdessäolo ja ilo huokui.

Kuva- ja videogalleriaan pääset täältä, ja voit ladata kuvia itsellesi: Prom2023 kuvat & videot

Omatanssin video: https://youtu.be/oY6bimcC5jY

Teksti ja kuvat: Ida Taittonen

    Business College Helsinki

    Päätoimittaja - viestinta@bc.fi

    Kommentoi