Kirsi Suni

Talvilomaviihteestä vastaa 101h-striimihaaste

Keväällä 2020 järjestimme suuren suosion saavuttaneen 100h-striimihaasteen. Nyt pistetään paremmaksi! Talvilomalla 22.2. – 26.2.2021 kannattaa todellakin suunnata Twitchiin bchelsinki-kanavalle. Luvassa 101 tuntia suoraa lähetystä huikeasta Game Roomistamme: pelejä, upeita vieraita, eventtejä jne. jne.

Sinun viihtymisestäsi pitävät huolta haastestriimaajamme Casper, Mariel, Juuso, Jesse ja Katariina. Kanavaviihteen lisäksi sinulla on täydellinen tilaisuus kysyä chatissä Business College Helsingistä ja opiskelusta meillä.

Talvilomaviikon maanantaina tärähtää!

101h-striimihaaste starttaa maanantaina 22.2.2021 klo 10 ja päättyy perjantaina 26.2.2021 klo 15. Ohjelma tarkentuu lähempänä tapahtumaa.

Haasteen aikana suurimman osan aikaa pelataan erilaisia tietokonepelejä. Valikoimasta löytyy varmasti jokaiselle jotakin katsottavaa. Luvassa on myös upeita arvontoja.

Maanantain vieraana meillä on Ville ”Willfeel” Merinen, ENCE CS:GO-joukkueen Performance Coach, jolla on mielenterveyteen liittyvät Twitch- ja Youtube-kanavat.

Tiistaina striimi lähtee illan suussa tutustumaan frisbeegolfin saloihin. Event järjestetään yhteistyössä Puskasoturit ry:n kanssa. Frisbeegolfissa opastaa ja esimerkkiä näyttää MJ15-sarjan Suomen mestari Elias Luukkonen, joka on myös Discmanian sponsoroima pro pelaaja.

Keskiviikkona striimissä on yllätysvieras. Tätä ei kannata missata.

Torstaina striimissä vierailee Ubisoft Redlynxin Senior Content Specialist Eero Harju.

perjantai ei varmasti jää yhtään huonommaksi. Pysy vaan kanavalla.

Meillä on todella mahtavia opettajia. Alansa osaamisen lisäksi he osaavat myös pelata. Striimaajamme halusivat kutsua muutamat opettajat pelaamaan haasteeseen. Opettajat piipahtelevat vierailijoina viikon aikana.

101h-striimihaasteemme yhteistyökumppanina on Ubisoft Redlynx. Haasteessa testataankin, kun striimaajistamme on paras Trials-pelissä. Arvonnoissa mukana Ubisoft- ja Trials-tuotteita.

Asuntona oma oppilaitos

Striimitiimimme asuu haasteviikon ajan Business Collegessa. Talo on striimaajien vapaassa käytössä. Myös katsojat pääsevät kurkkamaan kulissien taakse eli Game Roomin ulkopuolelle 101h-haasteen aikana. Miltä näyttää lähes autiossa isossa oppilaitoksessa?

101h-haasteemme takaa sinulle talviloman arkipäivinä viihdettä kaikkina vuorokauden aikoina. Jos suunnitelmissasi on ollut viettää aikaa koneella ja pelata, tule pelaamaan meidän kanssamme. Vaikka et tykkäisikään peleistä, lupaamme, että sinulle riittää katsottavaa.

Tapahtuma järjestetään tiukasti koronaohjeistuksia noudattaen.

    Kirsi Suni

    - kirsi.suni@bc.fi

    Kommentoi