Business College Helsinki

Äänestä koordinoimamme EBBD+ parhaan Erasmus+ hankkeen palkinnon saajaksi (VET Excellence Awards 2018)

Oppilaitoksemme koordinoima Erasmus+ -hanke EBBD+ on ehdolla parhaan Erasmus+ hankkeen palkinnon saajaksi (VET Excellence Awards 2018). Palkinto jaetaan European Vocational Skills Week –tapahtuman yhteydessä järjestettävässä gaalassa marraskuussa. EBBD+ on jatkoa EBBD-hankkeelle, jossa oppilaitoksemme oli mukana partnerina.

European Business Baccalaureate Diploma eli EBBD myönnetään osoituksena erinomaisesta kansainvälisestä liiketalouden osaamisesta. EBBD-diplomi on tällä hetkellä mahdollista saada myös Tanskassa, Hollannissa, Saksassa, Itävallassa, Espanjassa ja Unkarissa.

Diplomi edellyttää keskimäärin kiitettävän tason osaamista. Vaatimuksiin kuuluu myös kahden vieraan kielen taito. Toinen näistä on yleensä ollut englanti (B2-taso CERF-luokittelussa) ja toinen esim. ruotsi tai muu kieli (B1-taso). Lisäksi EBBD:n saajan tulee työskennellä liiketalouden tehtävissä tai opiskella ulkomailla vähintään 4 viikkoa. EBBD-diplomin tasoiset opiskelijat hallitsevat tiimityön, ongelmien ratkaisun sekä ovat vastuuntuntoisia. Myös suomenkielisessä koulutuksessa olevat opiskelijat voivat suorittaa EBBD-diplomin. Suomenkielisen koulutuksen opiskelijat voivat valita opintoja englanninkielisestä merkonomikoulutuksesta.

Äänestys parhaaksi hankkeeksi on auki 7.11.2018 klo 18:00 asti. EBBD löytyy kohdasta 3 European Funding for Excellence, alakohdasta Erasmus+.

    Business College Helsinki

    Päätoimittaja - viestinta@bc.fi