Business College Helsinki

Counter Strike -joukkue SAKUstarsiin

SAKUstars on valtakunnallinen kulttuurikilpailu kaikille ammattiin opiskeleville.

Koulustamme lähtee 6 innokasta nuorta edustamaan meidän koulua SAKUstars CS:GO-tapahtumaan!

Muistakaa tulla seuraamaan! Keskiviikkona 9.92020 kello 11.30 alkaa ensimmäinen peli ja toinen alkaa kello 14.00 kanavalla https://www.twitch.tv/muotoilijankatu3

Tervetuloa katsomaan meidän pelejä ja kannustamaan koulumme voittoon!

Pelaajat

Akseli “Evoberg” Lindberg
Olen pelannut Counter Strikea aktiivisesti vuodesta 2013 ja kokemusta löytyy niin lani-tapahtumien CSGO: turnauksista kuin online-liigoista & -turnauksista. Olen joukkueen ingame leader ja nopeasti kasatun joukkueen kanssa ollaan saatu yhdessä hyviä suorituksia ja ryhmähenki on ollut erinomaista. Vapaa-ajalla harrastan jääkiekkoa. Opiskelen Service Desk Specialistiksi.

Linus “Linksutin” Pineda
Mä oon aloittanut Counter Striken pelaamisen vuonna 2014, multa löytyy kokemusta organisaation pitämisestä ja turnausten pitämisestä eli oon aika tuttu tässä scenessä ja olen pelannut laneilla ja onlinessa liigoissa ja turnauksissa tällä hetkellä pelaan aktiivisesti @uniesports.gg Akatemia joukkueessa ja rooliltani olen tarkkuuskivääripelaaja eli AWP ja opiskelen datanomiksi ja olen erikoistunut Pilvipalveluihin täällä Business Collegessa ja olen edustanut kouluamme jalkapalloturnauksessakin!

Toivottavasti seuraatte meidän pelejä innolla!

Aura “Flames of Sweden” Salomaa
Olen rauhallinen sekä mietteliäs pinnalta mutta pelaajana olen yleensä agressiivinen sekä nopea refleksinen ja vähän kuumana käyvä. Olen transtyttö joka toivoo saavansa enemmän transihmisiä pelimaailmaan.

Max “lily” Vilkeniemi
Nimeni on Max “Check CT” Vilkeniemi(lily). Oon 23-vuotias merkonomiopiskelija. Pelaajana oon rauhallinen ja kärsivällinen. Kannan T-puolella aina pommia. Paras mappi; Mirage. ‘Kannattaa tähtää päähän, yks valo riittää ja B rykä tarkottaa nopeesti alas apseist ja lanttu kii’- lily

Benjamin “Diamond ore stair” Saukkonen
Olen vähän aikaa vasta pelannut Counter Strikeä, about 6kk. Vapaa-ajalla teen kaikellaista urheilua kuten, juoksemista, pyöräilyä, fudista, pelaamista ja paljon muuta palloilu liikuntaa liittyvää. Harrastin yleisurheilua 2v kunnes lopetin siihen, että polvet ovat heikkoja. Opiskelen WEB-ohjelmointii ja käyn lukioo samalla

Oliver “ol li” Ertimo
Oliver on joukkueen yksi kovimmista pelaajista, jolla on paljon kokemusta pelistä ja paljon peliälyä ja hän opiskelee merkonomiksi. Kannattaa seurata häntä!

Valmentaja

Zhän “ZENSE” Qureshi
Musta on ollu hieno nähdä, miten e-sportsin maailma on kehittynyt etenkin CS:n saralla. Muistan, kun ala-asteella pelattiin CS 1.6 ja oli niin hienoa kun Source tuli. Nyt ollaan siinä pisteessä, että jopa YLE näyttää pelejä ja pelataan koulujen välisiä turnauksia. Zhän valmentaa joukkuetta ja on joukkueen manageri.

    Business College Helsinki

    Päätoimittaja - viestinta@bc.fi

    Kommentoi