Business College Helsinki

Merkonomiopiskelijat sushibuffan tuote-esittelijöinä

Ensimmäisen vuoden merkonomiopiskelijat harjoittelevat asiakaspalvelutaitojaan Sushibuffan tuote-esittelijöinä osana opintojaan.

Opiskelijat ovat kolmessa eri K-ryhmän kaupassa Helsingissä ja Espoossa esittelemässä Arvo Kokkonen Oy:n susheja ja Sushibuffaa. Helsingissä kaupat ovat Postitalon ja Kampin K-supermarketit ja Espoossa Iso Omenan Citymarket.

Sushibuffa toimii samalla periaatteella kuin salaattibaarit. Asiakas maksaa ostamistaan tuotteista tuotteiden painon mukaan. Sushit valmistetaan käsin tuoreista raaka-aineista yöllä ja toimitetaan kauppaan. Arvo Kokkonen Oy:n sushimestari Akira-san on valmistanut susheja yli 20 vuotta ja hänen valvonnassaan taitoa opetetaan nuoremmille.

Idea tällaisesta opiskelijoiden tuote-esittelyharjoittelusta lähti liikkeelle muutaman ensimmäisen vuoden palvelutaitojen opettajan ajatuksesta viedä opiskelijat pois oppilaitoksesta harjoittelemaan asiakaspalvelutaitoja aidossa ympäristössä.

Viime vuonna ensimmäisen vuoden merkonomit harjoittelivat tuote-esittelyä Fazerin tuotteilla Haaga-Helia ammattikorkeakoulun Pasilan yksikön aulatiloissa.

Vielä ehdit sushibuffan tuote-esittelyihin:
29.11. 12.30-14.00 K-supermarket Kamppi
1.12. 12.30-15.00 K-supermarket Kamppi
1.12. 10-18.00 K-supermarket Postitalo

    Business College Helsinki

    Päätoimittaja - viestinta@bc.fi