Kirsi Suni

Metropolian ja Business Collegen yhteistyöprojekti onnistui erinomaisesti

Viime syksynä BC ja Metropolia Ammattikorkeakoulu käynnistivät Learning Lab -yhteistyöprojektin. Projektia tuki Helsingin seudun kauppakamarin koulutussäätiö.

Tarkoituksena oli testata ammattikorkeakouluopetuksen tarjoamista jo toisella asteella. Digitaalisen muotoilun opetus sopi osaksi sekä liiketoiminnan että tieto- ja viestintätekniikan opintoja. Metropolian digitaalisen muotoilun lehtori Juhana Kokkonen kehuu meidän opiskelijoitamme erittäin motivoituneiksi ja innostuneiksi.

Kokkonen kertoo, että ainakin tällä nyt valitulla opiskelijaryhmällä Metropolian lehtorit saattoivat työskennellä aivan samalla vaativuustasolla kuin omien opiskelijoidensa kanssa. Kokkonen kertoo myös, että opiskelijoiltamme kerätty palaute oli käytännössa ainoastaan positiivista.

Henkilöstömmekin pääsee osalliseksi yhteistyöprojektiin. Kokeiluun kuului nimittäin pedagogisen yhteistyön aloittaminen Metropolian ja Business Collegen kanssa. Tarkoituksena on syksyllä tarjota Business Collegen opettajille mahdollisuuksia tulla seuraamaan ammattikorkeakouluopetusta ja -toimintaa. Lisäksi Metropolian opettajat aikovat puolestaan mennä seuraamaan opetusta Business Collegessa.

Metropolia on iloinen ja ylpeä rehtorimme Antti Loukolan palautteesta: ”Tässä kokeilussa henki oli positiivinen ja innostunut. Olemme erittäin tyytyväisiä yhteistyöhön.”

Lue Metropolian digitaalisen muotoilun lehtorin Juhana Kokkosen blogikirjoitus »

    Kirsi Suni

    - kirsi.suni@bc.fi