Business College Helsinki

Tiedote oppimisosuuskunta Arinomista

Suomen Liikemiesten Kauppaopiston opiskelijat perustivat keväällä 2015 oppimisosuuskunta Arinomin. Opiskelijat ovat osuuskunnan jäseniä ja toimivat osuuskunnassa erilaisissa tehtävissä ja rooleissa. Nyt perustajajäsenet ovat valmistumassa merkonomeiksi. Kehitämme oppimisosuuskunta Arinomia tiimioppimisen periaatteella syksystä 2016 alkaen (https://www.jamk.fi/).
Syksyllä 2016 alkavien opintojen yhteydessä opiskelijalla on mahdollisuus hakeutua oppimisosuuskuntaan ja opiskella joko koko tutkinnon tai tutkinnon osia tekemällä projekteja. Opiskelijalla on myös oikeus osallistua oppilaitoksemme tarjoamaan muuhun opetukseen.

Opiskelija voi saavuttaa oppimisosuuskunnassa osaamisia mm. liiketoimintaan, taloushallinnon perustehtäviin, asiakkuusajatteluun, esimiestyöhön, yrityksen toiminnan suunnitteluun, yrityksen toimintaan sekä markkinointiviestinnän suunnitteluun ja toteuttamiseen liittyen. Datanomiksi opiskeleva voi lisäksi hankkia osaamista mm. palvelutehtävissä toimimisessa ja sähköisten asiointipalveluiden toteuttamisessa.

Oppimisosuuskunnassa opiskeleminen on aktiivista toimintaa, tiimioppimista, vastuuta omasta ja toisen oppimisesta, verkostoitumista eli mahdollisuuksia! Tässä esimerkkejä, mitä ensimmäiset arinomilaiset tekivät oppiakseen; perustivat osuuskunnan, laativat liiketoimintasuunnitelman, loivat taloushallinnon ympäristön, avustivat Uskalla yrittää 2015 finaalin tuomareita, vastasivat noin 300 Gymnaestrada osallistuneen sveitsiläisten majoittamisesta ja viihtymisestä heinäkuussa 2015. Parhaillaan meneillään on koulu-/opiskeluvaateprojekti.

Oppilaitoksen suorahaku on jo alkanut 23.2. ja päättyy 30.4.2016.

Lisätietoja opiskelusta osuuskunta Arinomissa antavat helena.pesonen@businesscollegefi tai pirkko.peiponen@businesscollege.fi.

    Business College Helsinki

    Päätoimittaja - viestinta@bc.fi