Kirjanpito ja tilinpäätös –jatkokurssi

Mietitkö, mitä ovat tilinpäätösjaksotukset, varasto- tai käyttöomaisuuskirjanpito, varaston inventointi ja varaston tunnusluvut? Osaatko tulkita tilinpäätöksen lukuja ja tiedätkö mitä ne kertovat organisaatiosi talouden tilasta? Tällä kurssilla käymme näiden asioiden perusteita yhdessä läpi harjoitusten avulla.


Koulutus

Kirjanpito ja tilinpäätös –jatkokurssi


Kesto

3 kk


Kenelle

Haluat oppia syvempää kirjanpidon ja tilinpäätöksen tulkitsemista


Hinta

489,90 € (sis.alv 24% = 94,80 €)


Ajankohta

Seuraavan kurssin aloitusaikaa ei ole vahvistettu


Kenelle

Kurssi on tarkoitettu syventämään Business College Helsingin kirjanpidon ja tilinpäätöksen perusteet –kurssin tietoja, mutta voit osallistua myös ilman peruskurssia, jos sinulla on jo työkokemusta esimerkiksi kirjanpitäjänä tai reskontranhoitajana ja haluat syventää osaamistasi. Osaat kuitenkin jo perusviennit kahdenkertaisesta kirjanpidosta sekä tilinpäätöksen perusteet.

Tällä kurssilla:

  • opit ymmärtämään kokonaiskuvan kirjanpidon tositteiden merkityksestä tilinpäätöksen laadintaan ja jaksotuksiin
  • opit tekemään harjoitusten kautta varastokirjanpitoa
  • opit ymmärtämään poistojen merkityksen tulokseen
  • opit tulkitsemaan tilinpäätöstä ja tasetta

Toteutus

Kurssi koostuu neljästä kolmen tunnin osallistujia aktivoivasta webinaarista (4 x 3 h) kouluttaja Helena Pirttiniemen johdolla. Koulutukset toteutetaan verkossa Microsoft Teamsillä. Webinaareissa käydään läpi mm. seuraavia aihealueita:

  • kirjanpidon ja kustannuslaskennan merkitys
  • käyttöomaisuuskirjanpito
  • tilinpäätösjaksotukset (mm. poistot)
  • varastokirjanpito (mm. inventointi ja varaston muutos)
  • varaston tunnusluvut
  • tilinpäätöksen tulkinta (tuloslaskelma ja tase, tase-erittelyt)

Tutustu koulutuksen sisältöön

Webinaareissa tehdään yhdessä myös käytännön harjoituksia. Webinaarien välissä opiskelet itsenäisesti tekemällä annettuja tehtäviä Itslearning-oppimisympäristössä ja katsomalla aiheisiin liittyviä videokoulutuksia Eduhouse a+ -palvelussa. Ennen kurssin varsinaista aloitusta järjestetään oppimisympäristöjen käyttöönoton ohjaus.

Koulutus toteutetaan, mikäli osallistujia on riittävästi. Ilmoitamme koulutuksen aloituksesta viimeistään 17.9. sähköpostilla.

Hinta sekä maksu- ja peruutusehdot

Koulutuksen hinta on 489,80 € (sis. alv 24% = 94,80 €). Laskun eräpäivä x.x.202x. Ilmoittautumisen voi perua ilman peruutuskuluja x.x.202x asti, tämän jälkeen tehdyistä peruutuksista laskutamme 50% koulutuksen hinnasta. Mikäli ilmoittautumista ei ole peruttu lainkaan, laskutamme koko koulutuksen hinnan. Ilmoittautuminen on peruttava kirjallisesti osoitteeseen: minna.lahdeaho@bc.fi. Erääntyneet laskut perimme Intrum Justitian kautta.