Tieto- ja viestintätekniikan ammattitutkinto

DevOps – Ohjelmistokehittäjän ammatillinen aikuiskoulutus

Päivitä ohjelmistokehityksen osaamistasi rakentamalla DevOps-tuotantoympäristö! Jatkuvan integraation ja jatkuvan toimituksen avulla pystyt tuottamaan lisäarvoa asiakkaillesi. Kehitimme yhdessä Suomen johtavan DevOps-konsultointiyrityksen Eficoden kanssa Tieto- ja viestintätekniikan ammattitutkinnon valmennuksen, joka ottaa huomioon ohjelmistokehittäjän arjen kiireet ja ajankäytön.


Tutkinto

Tieto- ja viestintätekniikan ammattitutkinto


Kesto

n. 9 kk


Kenelle

Ohjelmistokehityksen parissa työskenteleville tai henkilöille, jotka hankkivat työharjoittelupaikan alalle koulutuksen alkuun mennessä.


Hinta

Oppisopimus tai 500 € osallistumismaksu


Ajankohta

Alkaa orientaatiopäivällä to 20.9.2018 klo 9-16


Hakeminen

Hae koulutukseen 31.8.2018 mennessä. Hae nyt »

Pääkouluttajana Eficode

Eficode on käyttäjäkeskeinen teknologia- ja design-kumppani, joka rakentaa huippuluokan digitaalisia tuotteita ja kehittää asiakkailleen edellytyksiä tehdä tuottavaa ja tehokasta ohjelmistokehitystä. Eficode on Devops-pioneeri Suomessa ja Pohjoismaiden johtava Devops-konsulttitalo. Eficoden asiakaslupaus on tuottaa jatkuvasti mitattavia tuloksia ”No hype, just results” -asenteella.

Eficoden kouluttajat ovat ohjelmistokehityksen kokeneita ammattilaisia. Heillä on kouluttajakokemuksen lisäksi vahvaa kokemusta Devops-konsultoinnista ja ohjelmistokehityksen toimintamallien kehittämisestä.

Sisältö ja toteutus

Tieto- ja viestintätekniikan ammattitutkinnon koulutus sopii sinulle, jos olet toiminut ohjelmistokehittäjänä tai ohjelmistokehityksen yrittäjänä jo jonkin aikaa. Voit hakeutua koulutukseen, jos sinulla on alan työpaikka tai hankit työharjoittelu- tai oppisopimuspaikan ennen koulutuksen alkua. Opiskelijavalinnassa kiinnitetään huomiota työtehtävien soveltuvuuteen, aikaisempaan koulutukseen ja alan työkokemukseen. Hae nyt, opiskelijavalinnoissa myös hakujärjestys ratkaisee.

Tieto- ja viestintätekniikan ammattitutkinto antaa sinulle mahdollisuuden:

  • toteuttaa DevOps-tuotantoympäristö
  • kehittää organisaatiosi toimintaa ohjatusti
  • hyödyntää asiantuntijoiden näkökulmia oman ohjelmistokehitystyön kehittämisessä
  • verkostoitua muiden ohjelmistokehittäjien kanssa

Suoritettavat tutkinnon osat ovat Tieto- ja viestintäteknisessä toimintaympäristössä toimiminen sekä Ohjelmiston suunnittelu ja Ohjelmiston toteuttaminen, testaaminen ja käyttöönotto.

Katso tutkinnon perusteet tästä 

Tieto- ja viestintätekniikan ammattitutkinto suoritetaan näyttöinä, joissa osoitat osaamisesi ohjelmiston kehitystehtävissä. Saat käytännönläheisestä koulutuksesta ja tutkinnon suorittamisesta suoran hyödyn omaan yritykseesi!

Tieto- ja viestintätekniikan ammattitutkinnon koulutus toteutetaan joustavasti työn ohessa monimuoto-opetuksena. Se koostuu lähiopetuspäivistä, omassa ohjelmistokehitystyössä oppimisesta, pienryhmätyöskentelystä sekä oppimistehtävistä, joita tukee verkko-oppimisympäristö. Oppimistehtävät linkittyvät omaan ohjelmistokehittämiseen ja DevOps-tuotantoympäristön toteuttamiseen. Opiskelua varten tarvitset kannettavan tietokoneen ja mahdollisuuden etätyöskentelyyn verkossa.

Katso yleistä tietoa ammattitutkinnoista

Kesto ja hinta

Tieto- ja viestintätekniikan ammattitutkinnon koulutus kestää noin 9 kuukautta.

Oppisopimus tai 500 euron osallistumismaksu.

Maksuehdot

Osallistumisen koulutukseen voi perua ilman kuluja orientaatiotilaisuuteen asti. Jos osallistumista ei peruta viimeistään orientaatiotilaisuutta seuraavana päivänä, perimme osallistumismaksun kokonaisuudessaan. Erääntyneet laskut perimme Intrum Justitian kautta.

Opiskelupaikan vastaanoton peruminen on aina tehtävä kirjallisesti (sähköpostitse) kyseisen opiskeluryhmän tutkinnon suorittamisesta vastaavalle henkilölle.

Lasku osallistumismaksusta lähetetään opiskelijan ilmoittamaan osoitteeseen (opiskelijan kotiosoitteeseen, tai yritykselle, jonka opiskelija on ilmoittanut maksajaksi) orientaatiotilaisuuden jälkeen.

Opiskelun keskeytys ei oikeuta opiskelumaksun palautukseen.

Lisätietoja tieto- ja viestintätekniikan ammattitutkinnosta

Kysy lisää tieto- ja viestintätekniikan ammattitutkinnosta
Siikku Haataja , koulutusasiantuntija | 044 775 6445 | siikku.haataja@bc.fi
Miikka Merikanto, koulutuspäällikkö | vaihde 09 1489 0200, kysy Miikka Merikantoa | miikka.merikanto@bc.fi