Kirjanpito ja tilinpäätös – opi perustiedot ja -taidot

Debet ja kredit, tuloslaskelma ja tase, myyntitositteiden kirjaaminen, kassavirtalaskenta, ALV:n vaikutus, tilinpäätösjaksotukset – täyttä hepreaako? Ei kauan! Tällä tehokkaalla ja käytännönläheisellä kurssilla opit perusteet pienyrityksen kirjanpidosta ja tilinpäätöksen laadinnasta.


Koulutus

Kirjanpito ja tilinpäätös – opi perustiedot ja -taidot


Kesto

3 kk


Kenelle

Haluat oppia perusasiat kirjanpidosta ja tilinpäätöksen laatimisesta


Hinta

395 € (+ alv 24% 94,80 € = 489,80 €) *)

Ajankohta

Seuraava kurssi alkaa 1.3.2021.

Hakeminen

Ilmoittautumiset kurssille 30.11.2020 – 16.2.2021. Ilmoittaudu tästä » 

*Hinta ja peruutusehdot:

Koulutuksen hinta on 395 € (+ alv 24% 94,80 € = 489,80 €). Mikäli ilmoittautumista ei ole peruttu ennen koulutuksen aloitusta, laskutamme koko koulutuksen hinnan. Erääntyneet laskut perimme Intrum Justitian kautta.

Kenelle

Koulutus sopii esimerkiksi taloushallinnon työtehtävistä kiinnostuneelle, pienyrittäjälle, avustavissa kirjanpidon tehtävissä toimivalle – kaikille kirjanpidon perustaitoja tarvitseville. Osallistuaksesi et tarvitse erillistä kirjanpito-ohjelmaa.

Toteutus

Kurssi koostuu neljästä kolmen tunnin osallistujia aktivoivasta webinaarista (4 x 3 h) kouluttaja Helena Mykrän johdolla. Koulutukset toteutetaan verkossa Microsoft Teamsillä. Webinaareissa käydään läpi kirjanpitoon ja tilinpäätökseen liittyvät teemat ja tehdään yhdessä käytännön harjoituksia. Lisäksi opiskelet koulutuspäivien välissä itsenäisesti tekemällä annettuja tehtäviä ja katsomalla aiheisiin liittyviä videokoulutuksia Eduhouse a+ -palvelussa. Ennen kurssin varsinaista aloitusta järjestetään oppimisympäristöjen käyttöönoton ohjaus.

Tutustu koulutuksen sisältöön

Kouluttaja

Helena Mykrä on pidetty liiketoiminnan laaja-alainen asiantuntija ja moniosaaja, joka omaa kokemusta useilta toimialoilta. Hän on toiminut 25 vuotta kirjanpidon ja taloushallinnon kouluttajana. Helena on saanut paljon kiitosta selkeästä ja ohjaavasta tyylistään, joka johtaa hyviin oppimistuloksiin.

Lisätietoja

Minna Lähdeaho, koulutusasiantuntija | minna.lahdeaho@bc.fi | 044 775 6376
Tea Huikko, koulutuskoordinaattori | tea.huikko@bc.fi | 040 726 1255 (laskutus)