Myyntikoulutus: Sales Career – uusi ura B2B–myynnistä

Sinulla on mahdollisuus luoda itsellesi uusi ura myyntityössä. Kehität osaamistasi koulutusohjelmassa, jonka Business College Helsinki ja Helsinki Sales Academy ovat suunnitelleet. Samalla suoritat Myynti -tutkinnon osan Liiketoiminnan perustutkinnosta.


Koulutus

Sales Career – uusi ura B2B-myynnistä/ Myynti –tutkinnon osa liiketoiminnan perustutkinnosta


Kesto

2 kk


Kenelle

aiempaa kokemusta myynnistä ei tarvitse olla


Hinta

0 €


Ajankohta

7.2. – 29.3.2019. Helsinki Sales Academyn tiloissa osoitteessa, Hämeentie 157, 00560 Helsinki. 


Hakeminen

Hae koulutukseen on 12.11.2018 – 13.2.2019. Hae nyt tästä » Muista myös videohakemus! Lisätietoa alempana.

Myyntikoulutus

Sales Career -koulutus on tarkoitettu sinulle, jos haluat myyntitehtäviin.

Koulutus sopii erityisesti alanvaihtajille, bisnes-to-bisnes-myynnistä kiinnostuneille henkilöille. Mikäli sinulla ei ole alan työpaikkaa, tehdään koulutussopimus Business Collegen, Helsinki Sales Academyn ja heidän asiakkaidensa (yhteistyökumppanina mm. Moneta) kanssa sovittujen asiakasprojektien myyntitehtävien hoitamisesta.

Koulutus sopii myös henkilöille, jotka toimivat tällä hetkellä B2B–myynnissä ja haluavat kehittyä omissa myyntitehtävissä. Keskustele työnantajasi kanssa mahdollisuudesta aloittaa opinnot oppisopimuksella.

Lue Helsinki Sales Academy perustajan Olli Syväsen blogikirjoitus ”BtoB-myynnin kiehtova maailma – miten pääsen mukaan?” » 

Myyntikoulutuksen sisältö

Koulutuksessa syvennytään mm.

  • myyntiprosessiin
  • erilaisiin myyntitilanteisiin ja niiden hoitamiseen
  • omiin myyntitaitoihin
  • asiakaskohtaamisiin
  • myynnin tuloksellisuuteen ja kehittämiseen.

Katso seuraavan koulutuksen tarkempi suunnitelma, jossa on lähiopiskelupäivät ja niiden teemoja » 

Katso lisää Myynti-osan vaatimuksista »

Toteutustapa ja kesto

Koulutus toteutetaan kahden kuukauden mittaisena intensiivisenä ohjelmana. Sales Career – uusi ura B2B- myynnistä –koulutus sisältää lähitapaamisia, opiskelua verkko-oppimisympäristössä ja käytännön myyntityön harjoittelua joko koulutus- tai oppisopimuksessa.

Koulutussopimuksessa opiskelija tekee Helsinki Sales Academyn ja heidän asiakkaidensa tai muita sovittuja myyntitehtäviä. Koulutussopimuksessa opiskelet ja harjoittelet kokopäiväisesti myyntiprosessiin liittyviä töitä, kuten uusasiakashankintaa ja myyntitapaamisten sopimista. Kokeneet myyjät ovat tukena oppimisessa. Lisäksi Helsinki Sales Academy auttaa sinua työllistymisessä.

Oppisopimuksessa opiskelija tekee oman työnantajansa B2B–myyntiä.

Koulutus sisältää Institute of Sales Managementin Associate Member -tason jäsenyyden. Se tarjoaa opiskelijalle myynnin eLearning-verkkokursseja. Lue lisää »

Myynti-tutkinnon osan suoritat näyttöinä. Näytöissä osoitat osaamista aidoissa työtehtävissä asiakasprojekteissa. Arvioit omaa osaamistasi yhdessä työelämän ja opettaja-arvioijan kanssa. Näytöt voit suorittaa myös omissa työtehtävissäsi, jos olet jo myyntitehtävissä.

Suoritat Liiketoiminnan perustutkinnon Myynti –tutkinnon osan ja saat osaamisestasi virallisen todistuksen. Mikäli innostut jatkamaan opiskelua, voit hyödyntää tätä suoritusta.

Lähipäivät toteutetaan Helsinki Sales Academyn tiloissa osoitteessa, Hämeentie 157, 00560 Helsinki.

Seuraava aloitus ja hakuaika

Sales Career – uusi ura B2B–myyntiin alkaa 7.2.2019.
Hakuaika koulutukseen on 12.11.2018 – 13.2.2019.
Koulutukseen valitaan 20 henkilöä.

Hae koulutukseen mahdollisimman pian hakuaikana, sillä paikat täytetään hakujärjestyksessä, mikäli valintakriteerit täyttäviä hakijoita on enemmän kuin aloituspaikkoja. Opiskelijat valitaan hakemuksen ja videohaastattelun perusteella. Valinnassa kiinnitetään erityisesti huomiota motivaatioon ja haluun myyntitehtäviin sekä myös aikaisempaan työ- ja koulutustaustaan. Arvostamme muun muassa asiakaspalveluosaamista ja viestinnällisiä taitoja.

Hae täyttämällä hakulomake ja vastaamalla videohaastatteluun.
Vinkkejä: Kun teet videohaastattelun, syötä tietosi (nimesi, sähköpostiosoitteesi, puhelinnumerosi) tai käytä LinkedIn-profiiliasi. Voit tehdä videohaastattelun useita kertoja. Videohaastattelun voit tehdä myös mobiilissa.

Otamme sinuun yhteyttä viimeistään kahden viikon päästä saatuamme hakemuksesi. Huomioithan, että hakemus käsitellään vasta, kun sekä hakulomake ja videohaastattelun vastaukset on tehty. Opiskelijavalinnoista ilmoitetaan sähköpostitse viimeistään 3.2.2019.

Hinta

0 €. Koulutus on valtionosuusrahoitteista eli opiskelijalle maksutonta koulutusta. Opiskelija vastaa mahdollisista matka- ja majoituskustannuksista.

Yhteystiedot

Kysy lisää koulutuksesta ja tulevista toteutuksista:
Siikku Haataja, koulutusasiantuntija | siikku.haataja@bc.fi | puh. 044 775 6445
Maarit Halmela, asiakkuusjohtaja | maarit.halmela@helsinkisalesacademy.fi | puh. 045 106 8812