Myyntikoulutus: Sales Career – uusi ura B2B–myynnistä

Luo itsellesi ura myyntityössä! Kehität osaamistasi koulutusohjelmassa, jonka Business College Helsinki ja Helsinki Sales Academy ovat suunnitelleet. Samalla suoritat Myynti -tutkinnon osan Liiketoiminnan perustutkinnosta.


Koulutus

Sales Career – uusi ura B2B-myynnistä/ Myynti –tutkinnon osa liiketoiminnan perustutkinnosta


Kesto

2 kk


Kenelle

aiempaa kokemusta myynnistä ei tarvitse ollaHinta

0 €


Ajankohta

Koulutus alkaa 19. – 20.9.2019. Kysy lisää. Koulutus järjestetään Helsinki Sales Academyn tiloissa osoitteessa, Hämeentie 157, 00560 Helsinki.


Myyntikoulutus

Sales Career -koulutus on tarkoitettu sinulle, joka haluat myyntitehtäviin. Saat kattavan kokonaiskuvan, mitä myynti on ja minkälaisia myynnin uria löytyy.

Tämä koulutus sopii erityisesti alanvaihtajille, bisnes-to-bisnes-myynnistä kiinnostuneille henkilöille. Mikäli sinulla ei ole alan työpaikkaa, tehdään koulutussopimus Business Collegen, Helsinki Sales Academyn ja heidän asiakkaidensa (yhteistyökumppanina mm. Moneta) kanssa sovittujen asiakasprojektien myyntitehtävien hoitamisesta.

Koulutus sopii myös henkilöille, jotka toimivat tällä hetkellä B2B–myynnissä ja haluavat kehittyä omissa myyntitehtävissään. Keskustele työnantajasi kanssa mahdollisuudesta aloittaa opinnot oppisopimuksella.

Teksti jatkuu videon jälkeen

Sales Career -valmennuksen sisältö

  • Myyntiprosessi
  • Asiakasymmärrys
  • Vaikuttaminen asiakkaaseen, myyntitaidot
  • Asiakaskontaktointi puhelimitse, asiakastapaamiset ja myyntitapahtumat
  • Tarjousten tekeminen
  • Myyntipresentaatiot (spiikit, pitchaus), Sales Enablement
  • Sähköisten työkalujen käyttö myyntityössä
  • Digitaalisuus myyntityössä
  • Myynnin tavoitteet, tuloksellisuus ja kehittäminen

”Koulutus oli hyvä, konkreettinen paketti, miten myyntiprosessi teoriassa ja käytännössä toimii. Pääsen hyödyntämään omissa töissäni päivittäni. ”– Inga Rantanen

”Hyviä käytännön esimerkkejä, hyviä työelämän kontakteja ja myynnin vahvaa teoriaosaamista” – Pasi Koponen

Katso seuraavan koulutuksen tarkempi suunnitelma, jossa on lähiopiskelupäivät ja niiden teemoja » 

Katso lisää Myynti-osan vaatimuksista »

Toteutustapa ja kesto

Koulutus toteutetaan kahden kuukauden mittaisena intensiivisenä ohjelmana.

Koulutussopimuksessa opiskelija tekee Helsinki Sales Academyn ja heidän asiakkaidensa tai muita sovittuja myyntitehtäviä täysipäiväisesti (tiistaisin, keskiviikkoisin ja torstaisin klo 9.00 – 16.00). Työtehtäviin kuuluu uusasiakashankintaa, myyntitapaamisten sopimista ja niihin osallistumista. Lisäksi koulutukseen kuuluu viisi lähipäivää (klo 9.00 – 16.00) ja opiskelua verkko-oppimisympäristössä (maanantaisin ja perjantaisin tai iltaisin ja viikonloppuisin). Kokeneet myyjät ovat tukenasi oppimisessa. Lisäksi Helsinki Sales Academy auttaa sinua työllistymisessä.

Oppisopimuksessa opiskelija tekee oman työnantajansa myyntityötä vähintään 25 h/viikko, osallistuu lähipäiville (yhteensä viisi päivää) ja opiskelee verkko-oppimisympäristössä. Samalla kehität omaa osaamista työssä, mitä varten sinulle pitää valita työpaikalta työpaikkaohjaaja.

Koulutus sisältää Institute of Sales Managementin Associate Member -tason jäsenyyden. Se tarjoaa opiskelijalle myynnin eLearning-verkkokursseja. Lue lisää »

Myynti-tutkinnon osan suoritat näyttöinä. Näytöissä osoitat osaamista aidoissa työtehtävissä asiakasprojekteissa. Arvioit omaa osaamistasi yhdessä työelämän ja opettaja-arvioijan kanssa. Näytöt voit suorittaa myös omissa työtehtävissäsi, jos olet jo myyntitehtävissä.

Suoritat Liiketoiminnan perustutkinnon Myynti -tutkinnon osan ja saat osaamisestasi virallisen todistuksen. Mikäli innostut jatkamaan opiskelua, voit hyödyntää tätä suoritusta.

Lähipäivät toteutetaan joko Helsinki Sales Academyn tiloissa osoitteessa, Hämeentie 157, 00560 Helsinki tai Business College Helsinki –tiloissa Pasilassa, Rautatieläisenkatu 5, 00520 Helsinki.

Hae myyntikoulutukseen

Hae koulutukseen pian. Jokaisen kanssa käydään henkilökohtaistamiskeskustelu. Kun saamme hakemuksesi, soitamme sinulle ja sovimme tapaamisen. Laadimme ennen koulutuksen aloitusta yhteistyössä henkilökohtaistamissuunnitelman, joka hyväksytään sähköisesti.  Hakuaikaa on 31.8.2019 asti.

Koulutukseen valitaan 25 henkilöä.

Opiskelijat valitaan hakemuksen ja henkilökohtaisen haastattelun perusteella. Valinnassa kiinnitetään erityisesti huomiota motivaatioon ja haluun myyntitehtäviin sekä myös aikaisempaan työ- ja koulutustaustaan. Arvostamme muun muassa asiakaspalveluosaamista ja viestinnällisiä taitoja. Hakijalta vaaditaan riittävä suomen kielen taito. Riittäväksi kielitaidoksi katsotaan, jos hakija on suorittanut suomi toisena kielenä (S2) opinnot arvosanalla 8 (arviointiasteikko 1-10) tai 2 (arviointiasteikko 1-3), tai jos hän on suorittanut YKI- testin tasolla 3.

Hinta

0 €. Koulutus on valtionosuusrahoitteista eli opiskelijalle maksutonta koulutusta. Opiskelija vastaa mahdollisista matka- ja majoituskustannuksista.

Yhteystiedot

Kysy lisää koulutuksesta ja tulevista toteutuksista:
Siikku Haataja, koulutusasiantuntija | siikku.haataja@bc.fi | puh. 044 775 6445
Olli Syvänen, CEO | olli.syvanen@helsinkisalesacademy.fi | puh. 050 563 8430