Business College Helsinki

Urhea: Näin se homma etenee ja kaaret pitenee

Oskari Perälampi Kuva: SUL

Oskari Perälampi
Kuva: SUL

Keväällä 2015 on valmistumassa merkonomiksi kiekonheittäjä Oskari Perälampi. Hän on Suomen Liikemiesten Kauppaopiston Urhea-opiskelija. Vuonna 2012 opintonsa aloittanut Oskari on pystynyt yhdistämään opiskelunsa ja huippuvalmentautumisen. Oskari odottaa tulevalta kesältä entistä pidempiä kiekkokaaria.

Oskarin parhaat leiskaukset ovat viime kesältä 2014 57,47 m (1,75 kg kiekko) ja 50,39 m (2 kg kiekko). Silloin kesää varjosti loukkaantuminen. Tänä kesänä opinnot ovat edenneet ja kaaret pidenneet.
19-vuotiaan kirkkonummelaisen nuorten maailmantilaston kolmosen mukaan tuleva kesä näyttää lupaavalta.

– Olen pystynyt yhdistämään Urhean avulla puolen vuoden opintoihin liittyvän työssäoppimisen. Työssäoppimispaikka löytyi omasta urheiluseurastani Länsi- Uudenmaan urheilijoista. Siellä toteutan ensi kesänä lapsille muun muassa Oskarin kiekkokoulun.

– Keväällä on edessä harjoitteluleiri etelässä. Ensi syksynä on edessä armeija. Sen jälkeen suunnitelmissa ovat jatko-opinnot, valottaa Oskari tulevaisuuden suunnitelmiaan.
Atleettisen Oskari Perälammen tavoitteena on kolkutella jo antiikin ajoilta tutussa yleisurheilulajissa arvokisojen mitalikorokkeita.

Suomen Liikemiesten Kauppaopiston väki on Oskarin uran matkassa mukana ja toivottaa hänelle entistä pidempiä kaaria.

    Business College Helsinki

    Päätoimittaja - viestinta@bc.fi