Yrittäjyys ja liiketoiminta

StartUp Hub

Haaga-Helia ja Business College Helsinki saivat Helsingin seudun kauppakamarilta miljoonan euron lahjoituksen Yritystä uralle! -hankkeelleen. Osana hanketta on perustettu muun muassa oppilaitosten yhteinen StartUp Hub.

StartUp Hub on kehitysprojekti, jonka tarkoituksena on rakentaa tulevaisuuden yrittäjien yhteisö.

Hubin ajatuksena on rakentaa ”hunajapurkki”, joka vetää puoleensa yrittäjyydestä kiinnostuneita ihmisiä niin Haaga-Heliasta ja BC:sta kuin oppilaitosten ulkopuoleltakin.

StartUp Hubin toimintaa rakennetaan lean startup -ajattelun mukaisesti kuukauden sykleissä. Niiden aikana tehdään erilaisia kokeiluita, joille annetaan mitattavat tavoitteet.

Lue lisää

MEGE

Multicultural encounters, growth, entrepreneurship
1.3.2018-30.9.2020
MEGE-hankkeessa päätavoitteena on lisätä kansainvälisten osaajien perustamien kasvuyritysten määrää. Hankkeessa rakentuva toimintamalli ja palvelukokonaisuus kehitetään yhteistyössä palvelun käyttäjien kanssa. Palvelutarjonta sisältää startup-valmennusta, omistajanvaihdos-valmennusta, mentorointia ja tilaisuuksia verkostoitumiseen sekä muiden kansainvälisten osaajien että kantasuomalaisten kanssa.
MEGE-hankkeen koordinaattorina toimii Haaga-Helia ammattikorkeakoulu, projektikumppaneina Business College Helsinki, the Startup Shortcut ja Aalto yliopisto kauppakorkeakoulu. Rahoittajakumppanina toimii Uudenmaan liitto / Euroopan aluekehitysrahasto (EAKR).

Lue lisää