Business College Helsinki

Jälleen kerran menestyksekäs koulukiertue takana!

Tälläkin kaudella vierailimme peruskouluissa ympäri Uuttamaata esittelemässä Business Collegen tarjoamia tutkintoja sekä muita mahdollisuuksia. Tänä lukuvuonna 23–24 koulukiertueista vastasi ensimmäistä vuotta markkinointiassistenttina toimiva Kiira Elsinen. Vierailuja toteutui yhtensä 153, ja osan niistä toteutti Kiiran lisäksi nyt markkinointikoordinaattorina toimiva Ida Taittonen. Toteutimme yhdessä myös vierailuja koulutusmessuilla kuudessa eri oppilaitoksessa!

”Esittelynne ovat aina olleet hyviä, mutta koskaan aiemmin minulla ei ole ollut näin paljon oppilaita, jotka oikeasti miettivät kouluanne varteenotettavana vaihtoehtona jatko-opintopaikaksi.”

Palautteiden mukaan, tänä vuonna pääsimme muuttamaan monen opiskelijan mielikuvan ja ajatuksen ammatillisesta opetuksesta! Tämä näkyi myös yhteishaun tuloksissa, sillä hakijamäärä kasvoi kaikkien hakijoiden keskuudessa.  

Itselleni ehdottomasti paras asia koulukiertueiden toteuttamisessa oli nähdä opiskelijoiden kasvoilla innostunut ja kiinnostunut ilme. Tuntuu ihan mahtavalta tietää, että olen pystynyt rohkaisemaan monia nuoria lähtemään haluamaansa kouluun. – Kiira Elsinen

”Hänen luonteva esiintyminen ja hyvällä tavalla itsevarma olemuksensa teki suuren vaikutuksen kaikkiin ryhmiin.”

”Olimme varsin vaikuttuneita esityksesi jälkeen!”

Itse muistan myös, kuinka jännitti lähteä yksin Business Collegeen opiskelemaan kaksoistutkintoa, kun kaikki ystävät lähtivät lukioon. Mutta se oli paras päätös minkä koskaan tein! – Kiira Elsinen

Tuhannesti kiitoksia kaikille opoille keiden kanssa pääsimme taas yhteistyöhön tänäkin vuonna!

    Business College Helsinki

    Päätoimittaja - viestinta@bc.fi

    Kommentoi