Yhteishaku


Meillä voit opiskella liiketoiminnan sekä tieto- ja viestintätekniikan perustutkinnon

Laadukas opetus

Laadukas opetuksemme valmentaa opiskelijat tulevaisuuden osaamistarpeisiin ja työelämään.

Läppäri käyttöösi

Saat opintojesi ajaksi käyttöösi oman kannettavan tietokoneen.

Lisäsimme opiskelupaikkoja yhteishaussa

Tänä vuonna yhteishaussa on tarjolla yhteensä 465 paikkaa (liiketoiminta 279 ja tieto- ja viestintätekniikka 186). Entistä useamman opiskelijan on mahdollisuus aloittaa opintonsa Business Collegessa.

Tutustu liiketoiminnan perustutkintoon

Merkonomikoulutus on liiketoiminnan ja kaupallisen alan perustutkinto.

Tutustu tieto- ja viestintätekniikan perustutkintoon

Kehitä itsesi tietojenkäsittelyn eli tieto- ja viestintätekniikan ammattilaiseksi.

Kaksoistutkinnosta kattava pohja tulevaisuuteen

Nelli ja Toivo ovat ensimmäisen vuoden kaksoistutkinto-opiskelijoita eli he suorittavat ammatillisen perustutkinnon ja ylioppilastutkinnon. Kumpikin halusi kattavamman pohjan tulevaisuuteen.

Kansainvälisyydellä monta muotoa BC:ssä

Business Collegessa kansainvälistymisen mahdollisuudet ovat monenlaiset. Voit kansainvälistyä kotimaassa tai lähteä katsomaan, miltä muualla maailmassa näyttää.

Ensimmäiset PROM-juhlat olivat häikäisevät!

Business College Helsingin opiskelijoiden ideasta syntynyttä PROM-juhlaa onjuhlittu jo vuosina 2022 ja 2023. Tämä koko talon juhlamme on jo perinteeksi muodostunut!

Löytyykö sun unelma-ammatti täältä? Tutustu uramahdollisuuksiin.

Liiketoiminnan sekä tieto- ja viestintätekniikan perustutkinnot ovat hyviä yleistutkintoja, jotka antavat sinulle osaamista tehdä hyvin monenlaisia töitä.

Tekemistä riittää Business Collegessa

Business College Helsingissä et pääse museoitumaan. Tekemistä ja tekemällä oppimista riittää erilaisissa projekteissa oppilaitoksen sisällä ja ulkopuolella.

Yli 100 tuntia viihdettä!

Olemme järjestäneet yli 100 tunnin Twitch-haasteita jo neljänä vuonna peräkkäin! Haasteita nähtävissä meidän Twitch-kanavalla!

Haasteessa 5 opiskelijaamme pelaa valitsemiaan tietokonepelejä ja tekee muuta online-sisältöä. Luvassa on peliviihdettä, mielenkiintoisia vieraita julkisuudesta, vauhtia ja vaarallisia tilanteita.

BC:n tiloihin on tehty Game Room, joka on sisustettu aidoksi pelihuoneeksi. Jokaisen unelmien tietokoneen lisäksi huoneesta löytyy asianmukaista pelikamaa; mm. pelifiguureja, peleihin liittyviä tauluja jne. Kurkkaa tästä, miltä Game Room näyttää. Huone tulee olemaan kaikkien opiskelijoidemme varattavissa. Katso Eeddspeaksin video huoneesta!

Tehtäisiinkö jotain toisin kanssasi ensivuonna?

Oma kerho tyttö- ja nonbinäärinörteille

Tytöt ja nonbinäärit ovat vähemmistönä tieto- ja viestintätekniikan opiskelijoissa. Samanlaisia kavereita ei siis välttämättä löydy omasta opiskeluryhmästä. Tämän takia Business Collegeen on perustettu Girls and non-binary club.

Hyvä tietää

Kevään 2023 pisterajat yhteishaussa: liiketoiminta 21 pistettä sekä tieto- ja viestintätekniikka 20 pistettä. Valinta kaksoistutkintoon sen jälkeen, kun tulet hyväksytyksi jompaan kumpaan perustutkinnoista (kaksoistutkintoon valinta keskiarvon perusteella, keväällä 2021 liiketoiminta 7,83 ja tieto- ja viestintätekniikka 7,67). Ei pääsykoetta yhteishaussa, mutta kielikoe, jos hakee harkinnanvaraisessa haussa perusteella riittämätön kielitaito/ulkom. todistus)