Business College Helsinki

Business College Helsinki on 1800-luvun lopulla perustettu Helsingin Pasilassa sijaitseva toisen asteen ammatillinen oppilaitos. Oppilaitoksemme tarjoaa liiketoiminnan (merkonomit) sekä tieto- ja viestintätekniikan (ohjelmistokehittäjä/IT-tukihenkilö) koulutusta sekä suomeksi että englanniksi. Oppilaitoksessa voi suorittaa myös kaksoistutkinnon (merkonomi/ohjelmistokehittäjä/IT-tukihenkilö + ylioppilas). Lisäksi tarjoamme ammatti- ja erikoisammattitutkintoja ja esim. valmennusta KLT-tutkintoon. Edistämme myös maahanmuuttajataustaisten ammatillista koulutusta ja työllistymistä kielipainotteisilla koulutuksilla.

Oppilaitoksella on pitkä kokemus ja hyvä maine laadukkaan ammatillisen koulutuksen osaajana ja kehittäjänä. Tulevaisuutta ennakoivana koulutuksen järjestäjänä tarjoamme opiskelijoillemme monipuolisia oppimisympäristöjä, yksilöllisiä urapolkuja sekä erilaisia valmiuksia itsensä ja ammattiosaamisensa kehittämiseen. Opetuksen lisäksi panostamme hyviä yhteyksiämme työelämään. Meiltä on myös suora jatko-opintoväylä Haaga-Helian, Metropolian ja Laurean ammattikorkeakouluopintoihin.

Business College Helsinki on moderni ja dynaaminen, työelämän osaajia kouluttava ammatillinen oppilaitos. Olemme erikoistuneet liiketoiminnan sekä tieto- ja viestintätekniikan koulutusaloille. Toimimme näiden alojen suurimpana yksittäisenä suomalaisena kouluttajana, ja tarjoamme opiskelijoillemme laajat mahdollisuudet erikoistumiseen. Pasilassa sijaitsevalla oppilaitoksellamme opiskelijoita on yhteensä noin 2 800.

Osakeyhtiönä toimivan oppilaitoksen omistavat Helsingin seudun kauppakamari ja Suomen Liikemiesten Kauppaopiston Säätiö.

Yhteystiedot ja laskutustiedot » 

Business College Helsinki oli ennen Suomen Liikemiesten Kauppaopisto.