Taloushallinnon vahva osaaja


Räätälöity koulutus sinun urapolullesi!

Oletko kokenut taloushallinnon ammattilainen ja kaipaat syvyyttä ja uutta näkökulmaa osaamiseesi? Haluatko pysyä ajan hermolla ja kehittää taitojasi vastaamaan nykypäivän taloushallinnon vaatimuksia? Business College Helsingin Taloushallinnon vahva osaaja -koulutus on suunniteltu juuri sinulle, joka haluat kasvaa alan asiantuntijana ja kehittyä asiakaslähtöiseksi talouden viestijäksi.

Koulutuksen myötä syvennät ymmärrystäsi johdon laskentatoimesta, asiakaslähtöisestä toiminnasta, selkeästä talousviestinnästä, tilinpäätöksen analysoinnista ja jopa tekoälyn hyödyntämisestä taloushallinnon tehtävissä. Koulutuksemme sisältää käytännönläheisiä työkaluja, jotka tukevat päivittäisiä työtehtäviäsi ja joita voit soveltaa suoraan omassa työympäristössäsi. Opiskelu siis edellyttää, että työskentelet tutkintoon soveltuvissa tehtävissä. Koulutuksessa käydään läpi vaativampaa taloushallinnon asiaa, joten on myös tärkeää, että olet työskennellyt alan työtehtävissä vähintään 2–3 vuotta.

Ota seuraava askel kohti vahvempaa taloushallinnon asiantuntijuutta!

Koulutuksen toteutus ja sisältö

Koulutus toteutetaan oppisopimuskoulutuksena. Hakemuksen saatuamme keskustelemme kanssasi, minkälaista osaamista tarvitset. Opintopolkusi räätälöidään yksilöllisesti juuri sinun tarpeidesi mukaan. Opinnoissasi voit suorittaa liiketoiminnan erikoisammattitutkinnon, -ammattitutkinnon tai vaihtoehtoisesti suorittaa yksittäisen tutkinnon osan. Koulutus toteutetaan lähikoulutuksena (n. 1 pv/kk), Business College Helsingin opetustiloissa, Pasilassa. 

Keskustele työnantajasi kanssa mahdollisuudesta aloittaa opinnot oppisopimuksella. Katso mitä oppisopimuskoulutus tarkoittaa.

Linkkejä klikkaamalla pääset tutkinnon ammattitaitovaatimuksiin:

– Vastuualueen liiketoiminnan suunnittelu ja toteuttaminen  tai Liiketoiminnan tehtävissä toimiminen 

– Taloudenhallinta

– Kustannuslaskenta

– Kannattavuuslaskenta ja budjetointi 

– Taloushallinnon neuvontapalvelujen hoitaminen 

– Tilinpäätös ja verotus 

Lue, mitä eroa on ammatti- ja erikoisammattitutkinnolla » 

Näytä osaamisesi omissa työtehtävissäsi

Opiskelu edellyttää, että työskentelet tutkintoon soveltuvissa tehtävissä. Koulutuksen aikana kehität omaa ammattitaitoasi ja hankit tutkinnossa edellytettyä osaamista aidoissa käytännön työtehtävissä, omalla työpaikallasi. Teet myös omaan työhösi sovellettavia oppimis- ja kehittämistehtäviä.

Osoitat osaamisesi (näytöt) opintojen alussa tehdyn suunnitelman mukaisesti. Osaamistasi arvioi sekä työpaikaltasi sinulle valittu työelämäarvioija, että oppilaitoksen arvioija. 

Mitä hyödyt koulutuksesta:

  • Opit ymmärtämään talouden johtamisen merkityksen organisaation kokonaisvaltaiselle menestykselle.
  • Opit laatimaan ja analysoimaan laskelmia, jotka auttavat organisaatiota saavuttamaan strategiset tavoitteensa.
  • Opit tuntemaan erilaisia talouden mittareita ja niiden merkityksen organisaation suorituskyvyn arvioinnissa.
  • Opit määrittämään ja seuraamaan yrityksen talouden kannalta keskeisiä tunnuslukuja, joiden pohjalta teet johtopäätöksiä yrityksen talouden tilanteesta ja tarvittaessa suunnittelet toimenpiteitä tilanteen parantamiseksi.
  • Opit ymmärtämään yrityksen kannattavuuden perusteet ja käyttämään kannattavuus- ja kustannuslaskentaa liiketoiminnan ohjaamiseen.
  • Opit kehittämään ymmärrystä tilinpäätöksen ja verotuksen periaatteista sekä valmistautumaan tilinpäätösraportointiin ja yrittäjän tyypillisiin verotukseen liittyviin kysymyksiin.
  • Opit konsultatiivisen asiantuntijatyön toiminnasta ja ymmärrettävän talousviestinnän tuottamisesta.
  • Opit hyödyntämään tekoälyä taloushallinnon apuna.

Opiskelijavalinnat

Paikat täytetään hakujärjestyksessä, mikäli hakukriteerit täyttäviä hakijoita on enemmän kuin aloituspaikkoja (25). Opiskelijavalinnoissa hakukriteerinä on työtehtävien soveltuvuus tutkintoon. Opiskelijavalinnoissa kiinnitetään huomiota myös hakijan aikaisempaan koulutukseen ja alan työkokemukseen.

Haastattelemme kaikki hakijat (HOKS-keskustelu) ja keskustelemme, minkälainen opintopolku olisi sinulle paras mahdollinen. Haastattelut aloitetaan jo ennen hakuajan päättymistä. 

Kouluttajat

Pääkouluttajana toimii kokenut yritysvalmentaja Timo Toivanen.

Kouluttajamme ovat taloushallinnon kokeneita moniosaajia.

Pääkouluttajana toimii Timo Toivanen, joka on ollut myös mukana suunnittelemassa koulutuskokonaisuutta. Timo on TT Valmennus Oy:n perustaja ja omistajayrittäjä. Hän on kokenut yritysvalmentaja, joka on kouluttanut yli 1300 valmennustapahtumaa niin räätälöidyissä yritysvalmennuksissa kuin lukuisten suomalaisten koulutusorganisaatioiden valmennuksissa. Timon teesit talouden valmentajana ovat osaa asiasi, vuorovaikutus puree, intouta, rautalangoita ja oivalluta. Timo on positiivinen, energinen ja innostava esiintyjä, joka tempaa kuulijansa mukaan tarinaan.

Yhteystiedot

Minna Lähdeaho, koulutusasiantuntija | minna.lahdeaho@bc.fi | 044 775 6376
Tea Huikko, koulutuskoordinaattori | tea.huikko@bc.fi | 040 726 1255

BC Students

19.6.2024

MUNOL 2024: Nuorten kansainvälistä yhteistyötä ja diplomatiaa


MUNOL 2024 -konferenssin tunnelmia.

18.6.2024

Kehitä henkilöstösi osaamista oppisopimuskoulutuksen avulla


Oppisopimuskoulutus on erinomainen keino kehittää nykyisen henkilöstön osaamista.

14.6.2024

Opintojen aloitus elokuussa 2024


Orientaatiopäivien aikataulut on porrastettu niin, että päivän aikana on 2-3 eri aloitusaikaa. Saat noin viikkoa ennen orientaatiopäivääsi meiltä sähköpostin, jossa on…