Business Collegen lukuvuoden 2022-2023 somekasvot

Ylpeänä esittelemme teille Business Collegen uudet somekasvot. He tulevat pitämään huolta BC:n Snapchatistä ja Tiktokista. He kertovat opiskeluistaan, opiskelijaelämästään ja Business Collegesta.

Snapchat

Löydät meidän Snäpista tunnuksella businesscollege. Snapchatiin sisältöä tekevät vuoroviikoin Kasper ja Suvi.

Kasper on toisen vuoden tieto- ja viestintätekniikan perustutkinnon opiskelija. Hän erikoistuu web-ohjelmointiin. Kasper harrastaa striimaamista Twitchiin. Tulevaisuudessa hän haluaa auttaa muita oppimaan koodaamista. Kasper kuvaa itseään energiseksi tyypiksi, kavereiden mielestä hän saattaa olla vähän liiankin energinen.

Suvi on toisen vuoden liiketoiminnan kaksoistutkinto-opiskelija. Suvi erikoistuu merkonomiopinnoissaan markkinointiin. Suvi harrastaa salilla käyntiä. Tulevaisuudessa hän haluaisi työskennellä markkinoinnin parissa tai luovan alan töissä. Syyslukukauden 2022 Suvi on työssäoppimassa Café Aallossa Ateneumissa. Paikka on tuttu ysiluokan TET:stä.

Tiktok

Löydät meidät Tiktokista tunnarilla bchelsinki.

Tiktokissa sinua viihdyttävät Janette ja Viivi, yhdessä ja erikseen. Kumpikin opiskelee toista vuotta liiketoiminnan perustutkintoa. Kumpikaan ei ole kotoisin pääkaupunkiseudulta, joten elämään voi tulla vähän erilaista näkökulmaa. He aikovat haastaa tiktokkeihin mukaan niin opiskelukavereitaan kuin opettajiakin. Kumpikin on työssäoppimassa syyslukukauden 2022, joten luvassa on myös työharkka-aiheista sisältöä.

BC:n tiktokkaajat Janette (vas.) ja Viivi

Janette on kotoisin Imatralta, minkä kuulee hänen puheestaan. Janette muutti Helsinkiin BC:n opintojen takia. Janette kuvaa itseään ulospäinsuuntautuneeksi. Hänellä riittää intoa lähteä tekemään uusia asioita. Janette harrastaa laskettelua. Syyslukukauden 2022 hän on työssäoppimassa Tigerissa. Janette aikoo erikoistua markkinointiin ja tapahtumatuotantoon. Näiden alojen töitä olisi kiva päästä tekemään tulevaisuudessa – tavalliset toimistohommat eivät ole Janeten juttu.

Viivi matkustaa joka päivä kouluun Salosta. Viivi kuvaa itseään rehelliseksi ja suorasanaiseksi. Hän tykkää ottaa riskejä, jotka eivät ole niin vaarallisia kuin aluksi näyttävät. Syyslukukauden Viivi on työharjoittelussa Dressmannilla. Opinnoissaan hän erikoistuu finanssiin. Pitkän tähtäimen suunnitelmissa on oma yritys.


Muita artikkeleita

Alhaalta löydät ajankohtaiset uutiset ja kirjoitukset.

Artikkeleita ei löytynyt.