Opiskelijakunta

Opiskelijakuntaan kuuluu jokainen Business Collegen opiskelija, myös sinä! Kaikilla koulun opiskelijoilla on mahdollisuus osallistua opiskelijakunnan toimintaan. 

Opiskeljakunnan toimintaa kehitetään parhaillaan. Mukana kehitystyössä on keväällä 2022 BC:n omia opiskelijaryhmiä tekemässä teemaan liittyen palvelumuotoiluprojekteja ohjaajinaan Sanna Partanen ja Tero Tikkanen. Jos sinulla on kehittämisideoita, olethan yhteydessä opiskelijakunnan hallituksen jäseniin tai heidän ohjaajaansa Kaisu Kiventaukseen (ks. alempana yhteystiedot).

Opiskelijakunnan hallitus

Opiskelijakunnan hallitukseen valitaan jäsenet koko opiskelijakunnan kokouksessa tarvittaessa äänestämällä. Opiskelijakunnan hallituslaiset edustavat koko opiskelijakuntaa oppilaitoksen työryhmissä ja toimielimissä. Hallitus voi myös nostaa esiin opiskelijakunnalta tulleita kehittämistarpeita ja ideoita sekä ottaa kantaa erilaisiin kysymyksiin koko opiskelijakunnan puolesta. 

Hallituksessa toimivat:

  • Keisanen Lumo (Merkonomi21NB)
  • Sherifi Lana (Merkonomi21NB)
  • Valtanen Noora (Merkonomi21NLA)
  • Yacoub Rosaliina (Merkonomi21NLA)

Opiskelijakunnan hallituksen yhteystiedot

Opiskelijakunnan hallitus toimii 214b tilassa (lasikoppi, 2krs, opinto-ohjaajia vastapäätä)

sähköposti: opiskelijakunta@bc.fi

Soita, lähetä tekstari tai WA-viesti: 044 775 6396
Instagram: @bc_opiskelijakunta

Kuvassa Business Collegen opiskelijakunnan hallituslaiset Noora, Lumo, Lana ja Rosaliina keväällä 2022. Kuvaaja: Ida Taittonen.