Avoin oppimisympäristö

Avoin oppimisympäristö on opiskelupaikka, jossa voit suorittaa opintoja henkilökohtaisen opintosuunnitelman ja aikataulun mukaisesti.

Avoin oppimisympäristö mahdollistaa sinulle ohjauksen tehtäviin, joita et ole ryhmässäsi tehnyt aikataulun mukaisesti. HOKS-ohjaaja/opinto-ohjaaja voi laatia sinulle myös muista syistä johtuen henkilökohtaisen tutkinnon suorittamisen aikataulun, jolloin et opiskele enää ryhmän mukana.

Avoimessa oppimisympäristössä sinun on mahdollista suorittaa liiketoiminnan perustutkinnosta ammatillisia ja yhteisiä tutkinnon osien opintoja. Vastaavasti tieto-ja viestintätekniikan opinnoista voit suorittaa yhteisiä tutkinnon osia. Tarkempia tietoja näistä mahdollisuuksista saat HOKS-ohjaajalta tai opinto-ohjaajalta.

Kuinka pääsen Avoimeen oppimisympäristöön?

Sinun tulee keskustella siirtymisestä Avoimeen oppimisympäristöön HOKS-ohjaajasi, opinto-ohjaajan, kuraattorin tai koulutusjohtajan kanssa.

Kysy lisää!

Voit kysyä lisätietoja opiskelusta. Avoimen oppimisympäristön toiminnasta vastaa ammatillinen opettaja, ohjauksen koordinaattori Kaisa Jylkäs.