Avoin oppimisympäristö

Avoin oppimisympäristö on opiskelupaikka, jossa voit suorittaa opintoja henkilökohtaisen aikataulun mukaisesti.

Avoin oppimisympäristö mahdollistaa sinulle ohjauksen tehtäviin, joita et ole ryhmässäsi tehnyt aikataulun mukaisesti. Opinto-ohjaaja/HOKS-ohjaaja voi laatia sinulle muista syistä johtuen henkilökohtaisen tutkinnon suorittamisen aikataulun, jolloin et opiskele enää ryhmän mukana.

Avoimessa oppimisympäristössä sinun on mahdollista suorittaa tiettyjä merkonomi- sekä tieto- ja viestintätekniikan opintoja. Tarkempia tietoja näistä mahdollisuuksista saat opinto-ohjaajalta tai HOKS-ohjaajalta.

Avoimeen oppimisympäristöön voit mennä silloin, jos sinulta on jäänyt opintoja tekemättä tai sinulle on tehty henkilökohtainen tutkinnon suorittamisen opintosuunnitelma.

Avoin oppimisympäristö voi auttaa sinua valmistumaan BC:stä merkonomiksi tai datanomiksi.

Kuinka pääsen Avoimeen oppimisympäristöön?

Sinun tulee keskustella siirtymisestä avoimeen oppimisympäristöön HOKS-ohjaajasi, opinto-ohjaajan, kuraattorin tai koulutuspäällikön kanssa.

Kysy lisää

Voit kysyä lisätietoja avomesta oppimisympäristöstä HOKS-ohjaajaltasi, opinto-ohjaajalta, kuraattorilta, koulutuspäälliköltä tai avoimen oppimisympäristön vastaavalta kehittämispäälliköltä Mia Kivimäeltä.