Suorita EBBD-sertifikaatti

Jos suoritat meillä englanninkielistä merkonomikoulutusta, sinulla on samalla erinomainen mahdollisuus saada European Business Behaviour and Democracy -sertifikaatti eli EBBD. Se myönnetään osoituksena erinomaisesta kansainvälisestä osaamisesta. EBBD-sertifikaatti on tällä hetkellä mahdollista saada myös Tanskassa, Hollannissa, Saksassa, Itävallassa, Espanjassa ja Unkarissa.

Sertifikaatti edellyttää keskimäärin kiitettävän tason osaamista. Vaatimuksiin kuuluu myös kahden vieraan kielen taito. Toinen näistä on yleensä ollut englanti (B2-taso CERF-luokittelussa) ja toinen esimerkiksi ruotsi tai muu kieli (B1-taso). Lisäksi sertifikaatin saajan tulee työskennellä liiketalouden tehtävissä tai opiskella ulkomailla vähintään 4 viikkoa. Tämä on mahdollista suorittamalla työssäoppiminen ulkomailla, johon koulumme tarjoaa hyvät yritysverkostot. EBBD-sertifikaatin tasoiset opiskelijat hallitsevat tiimityön, ongelmien ratkaisun sekä ovat vastuuntuntoisia .

Myös suomenkielisessä koulutuksessa olevat opiskelijat voivat suorittaa EBBD-sertifikaatin. Suomenkielisen koulutuksen opiskelijat voivat valita opintoja englanninkielisestä merkonomikoulutuksesta.

Lisätietoja

opettaja Kaisu Luukka, kaisu.luukka@bc.fi

Katso lisätietoja myös täältä »