Myyntivalmennus by Kert Kenner!

Ota globaalisti tehokkaimmiksi todetut myynnin konseptit haltuun ja luo yrityksellesi modernin myynnin pelikirja, jonka avulla teet markkinoinnista ja myynnistä yrityksesi tärkeimmän kilpailuedun!

Myyntivalmennus tarjoaa tuloksellisen myynnin työkalut – juuri yrityksellesi räätälöitynä

Modernin myynnin valmennusohjelma on suunnattu kasvuhaluisille PK-yrityksille. Tukenasi ja oppaanasi myynnin kehittämisessä on Kert Kenner – myynnin huippuammattilainen ja kokenut myyntivalmentaja ja sparraaja.

Vuoden timanttisimmassa myyntivalmennuksessa pääset viemään oppimaasi suoraan käytäntöön – valmennuksen aikana luot omalle yrityksellesi voittavat myynnin ja markkinoinnin toimintamallit.

4-osaisen valmennuksen ensimmäisissä vaiheissa keskitytään yrityksen kehittämistarpeiden tunnistamiseen, rakennetaan yrityksellesi myynnin johtamismalli ja keskitytään viemään markkinointi vaikuttavuudeltaan seuraavalle tasolle. Seuraavissa vaiheissa perehdytään tehokkaaseen uusasiakashankintaan ja asiakkuuksien johtamisen.

Myyntivalmennuksesta saat konkreettiset työkalut myynnin johtamiseen. Opit prospektoimaan, kontaktoimaan asiakkaita monikanavaisesti, pitämään timanttisia asiakastapaamisia ja tekemään voittavia tarjouksia.

Myyntivalmennukseen sisältyy yrityskohtainen sparraus valmentajan Kert Kennerin kanssa.

Kehitä yrityksesi myynnille pitkälle tulevaisuuten kantava pelikirja, paranna uusasiakashankinnan vaikuttavuutta ja nosta myyntitulokset uusille leveleille. Ilmoittaudu mukaan valmennukseen nyt!


Tervetuloa osallistumaan maanantaina 10.6. järjestettävään tapahtumaan: Modernilla myynnillä kilpailuetua!  

Tapahtuma järjestetään Haaga-Helian tiloissa osoitteessa, Ratapihantie 13, 00520 Helsinki. Klo 14.30–16.00. 

Klo 14.30–15.00 tarjolla virvokkeita tapahtuma-aulassa.

Klo 15.00–16.00 siirrymme auditorioon kuuntelemaan Kert Kennerin inspiroivaa puheenvuoroa seuraavista aiheista:

 • Elämme valtaistuneiden ja valistuneiden asiakkaiden aikakautta – mitä B2B asiakkaat arvostavat ja odottavat myynniltä ja myyjiltä vuonna 2024?
 • Menneen ajan myynti vs Uuden ajan myynti
 • Vaikuttava markkinointi osana modernia myyntiä
 • Tehokas uusasiakashankinta – kontaktoi, kohtaa ja tarjoa
 • Tuotetuputtajasta arvon myyjäksi – Kuulemisen jalo taito ja arvon viestiminen
 • Asiakassuhteiden syventäminen kumppanuudeksi

Tapahtuma myös striimataan. Linkki striimiin lähetetään ilmoittautumisen yhteydessä. Tervetuloa paikan päälle tai seuraamaan striimin kautta! Ilmoittaudu tapahtumaan alla olevalla ilmoittautumislomakkeella.   [recaptcha]

  Myyntivalmentajana Kert Kenner

  Kert Kenner on yksi halutuimmista ja vaikuttavimmista suomalaisista modernin myynnin valmentajista. Kertillä on yli 20 vuoden kokemus yli 1000 yrityksen myynnin kehittämisestä.

  Kert on toinen menestysteoksen #MYYNTIKIRJA – Menesty uuden ajan B2B -myynnissä -kirjan kirjoittajista ja yhden Suomen suosituimpien myyntiin keskittyvien podcastien #MYYNTIPODI:n vetäjistä. Kert on valittu myös Myynnin ja markkinoinnin ammattilaisten MMA:n viralliseksi myynnin lähettilääksi.

  Kert toimii perustamansa valmennusyrityksen Kenner Company Oy:n toimitusjohtajana ja valmentajana.

  “Kert on innostava ja inspiroiva! Jos haluat organisaatioosi tuoretta näkemystä, uusia ideoita ja laadukasta valmennusta myynnin ja markkinoinnin osalta, suosittelen Kertin palveluita todella vahvasti!” – Vikke Niskanen, suunnittelujohtaja, Granlund

   

  Jo parin valmennuspäivän kokemuksella voin todeta, että valmennus on tarjonnut uusia näkökulmia koko kaupalliselle tiimille sekä todella vahvaa asiantuntemusta myynti- ja asiakkuustiimien arjen tekemisen kehittämiseen. Kertistä paistaa pitkä ja vankka tuloksellisen myynnin ja kehittämisen kokemus.” Juho-Pekka Fagerström, Sales Lead, Commercial Operations, Visma Finland
  Valokuva, jossa on myyntivalmentaja Kert Kenner

  Myyntivalmennuksen rakenne – Näin syntyy modernin myynnin pelikirja

  Myyntivalmennus auttaa sinua luomaan yrityksellesi timanttisen pelikirjan. Myyntivalmennus toteutetaan 12.9.-12.12. Valmennukseen sisältyy 4 valmennuskertaa sekä yrityskohtainen sparraustapaaminen, joka toteutetaan Teamsin välityksellä.

  Vaihe 1: Modernin myynnin kehittämisen roadmap ja johtaminen 12.9.2024

  Valmennuksen ensimmäinen vaihe keskittyy yrityksesi vahvuuksien ja kehitystarpeiden tunnistamiseen. Päivän tavoitteena on rakentaa yrityksellesi johtamisjärjestelmä, johon kirjataan ylös konkreettiset myynnin tavoitteet, mittarit sekä ohjaus- ja seurantakäytänteet.

  Samalla alamme rakentaa yrityksesi myynnin pelikirjaa, joka toimii jatkossa myyntiprosessia tehokkaasti eteenpäin luotsaavana oppaanasi.

  Vaihe 2: Vaikuttava markkinointi 10.10.2024

  Yrityksellesi laaditaan profiili ideaaliasiakkaista. Millaisilla ostokriteereillä ja mitä prosessia pitkin asiakkaat löytävät luoksesi?

  Vaikuttavan ja tehokkaan markkinoinnin avulla yrityksen myyntikoneisto viedään seuraavalle tasolle. Suunnittelemme valmennuksessa asiakkaillesi arvoa tuottavat sisällöt ostoprosessin tueksi ja määrittelemme markkinoinnin toimintatavat ja kanavat. Yrityksellesi luodaan myös pelisäännöt social sellingin ja yksilötason ajatusjohtajuuden kehittämiseksi.

  Vaihe 3: Ylivoimainen uusasiakashankinta 21.11.2024

  Nyt on aika kehittää uusasiakashankinta huippukuntoon! Perehdymme prospektointiin eri teknologioiden avulla, sekä monikanavaiseen asiakaskontaktointiin. Opit suunnittelemaan ja vetämään timanttisia asiakastapaamisia ja rakentamaan voittavan tarjouksen.

  Saat valmennuksesta selkeät toimintamallit ja työkalut juuri omiin tarpeisiisi.

  Vaihe 4: Asiakkuuksien johtaminen 12.12.2024

  Valmennuksen viimeisessä vaiheessa syvennytään olemassa oleviin asiakkuuksiin ja kumppanuuksiin. Opit luomaan selkeät hoitomallit yrityksesi tarpeisiin, joiden avulla asiakkuuksien hoitaminen on jatkossa sujuvaa – ja lisämyyntiä syntyy kuin itsestään.

  Valmennuspäivän aikana pääset myös kehittämään konkreettisia toimintamalleja, joiden avulla asiakkuuksia voidaan syventää strategisen kumppanuuden tasolle.

  Vie valmennuksen työkalut käytäntöön – Yrityskohtainen sparraus Kert Kennerin kanssa

  Sparrauksen avulla valmennuksen aikana kehitetyt työkalut saadaan vietyä vaikuttavasti suoraan yrityksesi toimintamalleihin. Saat tukea juuri oman yrityksesi kannalta kriittisiin modernin myynnin osa-alueisiin.

  Jokainen osallistujayritys päättää itse sparrauksen painopisteen ja sisällön – yrityksen strategian ja kasvutavoitteiden mukaisesti. Sparrauksen osallistujamäärää ei ole rajattu, joten kaikki kehitettävän teeman keskeiset avainhenkilöt ovat tervetulleita mukaan sparraukseen!

  Tehosta myyntiäsi ja ilmoittaudu mukaan

  Tavoitteena tehdä vaikuttavaa markkinointia tai kehittää tehokas myyntikoneisto ja selkeät toimintamallit asiakashankinnan ja asiakasjohtamisen tueksi? Ilmoittaudu mukaan vuoden timanttisimpaan myyntivalmennukseen!


  Myyntivalmennuksen hinta on 2450 € / osallistujayritys (+ alv. 24%).

  Hintaan sisältyy yksi osallistuja per valmennuskerta. Haluttaessa osallistuja voi vaihtua vastuualueet huomioiden eri valmennuskertojen välillä.

  Mikäli valmennukseen ilmoittautuu kaksi henkilöä samasta yrityksestä, valmennuksen kokonaishinta on 4400€.

   

  Modernin myynnin pelikirja -myyntivalmennus on suunnattu kasvuhaluisille PK-yrityksille.

   

  Lisätiedot

  Ilmoittaudu mukaan myyntivalmennukseen täällä 31.8.2024 mennessä.

  • Kieli: suomi
  • Valmennuksen toteutus: lähipäivinä Pasilassa, Helsinki Business Collegen tiloissa, 4 lähipäivää Pasilassa ja henkilökohtainen sparraus teamsin välityksellä
  • Maksu ja ehdot: Osallistumismaksu laskutetaan 1 erässä ja se tulee olla maksettuna ennen koulutuksen alkua. Osallistumisen voi perua ilman peruutuskuluja viimeistään 14 vrk ennen koulutuksen alkua. Alle 14 vrk:n peruutuksista perimme 50% koulutuksen hinnasta. Tämän jälkeen mahdollisista peruutuksista perimme täyden osallistumismaksun.

  Lisätietoja valmennuksesta:

  Heidi Malin
  Business College Helsinki
  heidi.malin@bc.fi
  +358 50 574 6867

  Minna Lähdeaho
  Business College Helsinki
  minna.lahdeaho@bc.fi
  +358 44 775 6376