101h-striimihaaste

101h-striimihaaste on käynnissä Twitch-kanavallamme 22.2. – 26.2.2021. Tutustu tässä pelaajiin ja tuu katsomaan striimiä!

Juuso “Juuzoozz”: Olen pelaajana vaihteleva luonne. Koen olevani rauhallinen ja reilu pelikentillä. Ihmisenä näin muuten olen iloinen, mukava ja joidenkin mielestä samaistuttava. Harrastan frisbeegolffia ja striimausta silloin tällöin. Opiskelen toista vuotta kyberturvallisuutta.
Casper “Cossu”: Tykkään olla aina kaikessa mukana ja otan aina kaikki mukaan jos on mahdollista. Tykkään puhua ihmisten kanssa ja tämän takia osallistun tähän haasteeseen. Olen pelaajana todella monipuolinen sillä minun lempipelit voivat vaihdella viikoittain, eli striimissä saattaa näkyä pelejä laidasta laitaan. Tykkään pelata ryhmässä pelejä, koska silloin oppii myös tuntemaan enemmän toisia ja läppä lentää hyvin. Opiskelen toista vuotta kyberturvallisuutta.
Jesse “Jezzzeh”: Olen pelaajana melko rauhallinen ja yritän aina parhaani mukaan auttaa tiimiä voittamaan. Pelaan erilaisia pelejä laidasta laitaan ja rakastan kokeilla uusia pelejä. Opiskelen toista vuotta kyberturvallisuutta. Harrastan jalkapalloa sekä striimailua silloin tällöin.
Mariel “Juzoni”: Ihmiset haluu pelaa mun kans, jos haluu nauraa. Ei mul mitää hauskoi vitsei oo, mulla ei oo vaa mitää hajua mitä tapahtuu. Harrastan tanssimista, joten energiaa pitäis riittää haasteeseen. Opiskelen kyberturvallisuutta.
Katariina “Kalivia”: Olen rauhallinen enkä oikeastaan kauhean kilpailullinen pelaaja, joka pelaa lähinnä supporttia. En välttämättä ole ihan puheliaimmasta enkä raivokkaimmasta päästä pelatessa, riippuen toki pelistä. Opiskelen toista vuotta kaksoistutkinnossa ja erikoistun IoT-ohjelmointiin.

Muita artikkeleita

Alhaalta löydät ajankohtaiset uutiset ja kirjoitukset.

Artikkeleita ei löytynyt.