Avarra maailmaasi

Business Collegessa sinulla on upeat mahdollisuudet kansainvälistymiseen.

Kansainväliseen toimintaan voit lähteä mukaan eri tavoin. Voit osallistua erilaisiin kansainvälisyystapahtumiin koulussa, valita englanninkielisiä opintoja, lähteä opintomatkoille ulkomaille tai lähteä vaikkapa ulkomaille työharjoitteluun.

Opintomatkoja BC:ssä tehdään pohjoismaihin ja Saksaan. Pääset tutustumaan paikallisiin opiskelijoihin, kulttuuriin ja yrityselämään. Näillä reissuilla oppilaitos maksaa matkakustannukset.

Kansainvälinen toiminta antaa sinulle tärkeitä valmiuksia elämää ja töitä varten. Työnantajat arvostavat työntekijää, joka osaa useita kieliä, toimii luontevasti erilaisissa kulttuuriympäristöissä ja on tottunut toimimaan eri kulttuureista tulevien ihmisten kanssa. Jos lähdet itse ulkomaille, opit lisää itsestäsi, saat itsevarmuutta, kielitaitoa ja monenlaisia kulttuurisia taitoja.

Tukea oppilaitokseltasi

Haluamme, että mahdollisimman moni opiskelijoista hankkisi arvokasta ulkomaankokemusta. Oppilaitos tukee työharjoitteluita erilaisin apurahoin matkakustannuksiin. Lisäksi apurahoja voi hakea Suomen Liikemiesten Kauppaopiston Säätiöltä.


Muita artikkeleita

Alhaalta löydät ajankohtaiset uutiset ja kirjoitukset.

BC Students

19.6.2024

MUNOL 2024: Nuorten kansainvälistä yhteistyötä ja diplomatiaa


MUNOL 2024 -konferenssin tunnelmia.

18.6.2024

Kehitä henkilöstösi osaamista oppisopimuskoulutuksen avulla


Oppisopimuskoulutus on erinomainen keino kehittää nykyisen henkilöstön osaamista.

14.6.2024

Opintojen aloitus elokuussa 2024


Orientaatiopäivien aikataulut on porrastettu niin, että päivän aikana on 2-3 eri aloitusaikaa. Saat noin viikkoa ennen orientaatiopäivääsi meiltä sähköpostin, jossa on…