BC:n oma fan shop on auki

Mikä olisi siistimpää kuin uniikit Business Collegen omat Varsity-takit tai niihin sopiva huppari ja collegehousut? Ei varmaan mikään. Juuri tämän vuoksi me kuuntelimme meidän omia ihania opiskelijoitamme ja päätimme avata meidän ihan oman Fan Shopin!  

Fan Shopin ensimmäiseksi tuotteeksi valikoitui Business College Varsity Jacket. Takin suunnittelivat opiskelijat Ville Päiväniemi, Lukas Papadopoulos ja Akseli Salminen. 

Takin lisäksi Fan Shopissa on myynnissä BC:n huppareita, collegegehousuja, mukeja, kangaskasseja ja takkeihin ommeltavia kangasmerkkejä. Kaupan hinnat ovat todella opiskelijaystävällisiä!

Fan shopin tuotevalikoima on pääsääntöisesti opiskelijoidemme suunnittelema. Maksutapana on kätevästi MobilePay. 

Fan Shop toimii samassa tilassa opiskelijakuntaan kanssa toisessa kerroksessa opinto-ohjaajia vastapäätä. Samalla kun teet ostoksia, voit tutustua opiskelijakuntaan. 

Hae sinäkin meille yhteishaussa ja pääset shoppailemaan upeita tuotteitamme sekä vaikuttamaan, mitä tuotteita myymme Fan Shopissa!  


Muita artikkeleita

Alhaalta löydät ajankohtaiset uutiset ja kirjoitukset.

BC Students

19.6.2024

MUNOL 2024: Nuorten kansainvälistä yhteistyötä ja diplomatiaa


MUNOL 2024 -konferenssin tunnelmia.

18.6.2024

Kehitä henkilöstösi osaamista oppisopimuskoulutuksen avulla


Oppisopimuskoulutus on erinomainen keino kehittää nykyisen henkilöstön osaamista.

14.6.2024

Opintojen aloitus elokuussa 2024


Orientaatiopäivien aikataulut on porrastettu niin, että päivän aikana on 2-3 eri aloitusaikaa. Saat noin viikkoa ennen orientaatiopäivääsi meiltä sähköpostin, jossa on…