Druid Oy tyytyväinen yhteistyöhön Business Collegen kanssa

Druid Oy on vahvasti mukana kumppanina Business College Helsingin koodaajakoulutuksessa. Suomen johtaviin Drupal-taloihin kuuluva Druid Oy on jo pitkään ottanut harjoittelijoita Business College Helsingistä ja palkannut monia töihin valmistumisen jälkeen. Yritys on vuosien aikana järjestänyt useita Drupal-koulutuksia opiskelijoille ja opettajille.

– Meille on tärkeää löytää tulevaisuuden nuoria toivoja, joilla on kyky omaksua. Meillä ei tarvitse olla valmis atk-velho, Druid Oy:n toimitusjohtaja Mikko Hämäläinen toteaa. – Me haluamme oma-aloitteisia tyyppejä, koska projekteissamme henkilöstöllä ei juurikaan ole mahdollisuutta käyttää aikaa opiskelijoiden ohjeistamiseen ja itseohjautuvuus on työelämässä pärjäämisen elinehto.

Hämäläisen mielestä harjoittelijasta työntekijäksi –polku on sekä yritykselle että opiskelijalle looginen ja stressittömämpi vaihtoehto kuin tavallinen rekrytointi. Harjoitteluun ei sisälly niin paljon ennakko-oletuksia eikä tavallisessa rekrytointihaastattelussa pysty saamaan puolin ja toisin kunnon kuvaa todellisuudesta.

Aina hyviä rekrytointeja

Kesällä 2019 Druid Oy toteutti projektin koodaajakoulutukselle. Ihan aluksi tutustuttiin opiskelijoiden taitotasoon. Sen jälkeen projektissa tehtiin perussivusto tai edettiin verkkokaupan toteuttamiseen opiskelijoiden kiinnostuksen ja osaamisen mukaan. – Pystyimme projektin aikana katsomaan ryhmistä meille mahdollisesti sopivia harjoittelijoita, Mikko Hämäläinen toteaa.

Englanninkielisestä ryhmästä Druid otti harjoittelijaksi Phan Duongin eli Jayn ja suomenkielisestä ryhmästä Jutta Hyrskylahden. Jay vakinaistettiin harjoittelun jälkeen Druidille. – Olemme aina saaneet hyviä työntekijöitä Business College Helsingistä.

Mikko Hämäläinen ja Phan Duong

Jay kertoi hakeneensa koodaajakoulutukseen, koska koulutuksen yritysyhteistyökumppanit vaikuttivat niin houkuttelevilta. Ennen koulutusta Jay oli itseopiskellen hankkinut perustaitoja koodauksesta. Koulutuksen aikana hän osoittautui nopeaksi oppijaksi.

Jay tekee yleensä töitä asiakkaan tiloissa. Perjantaisin hänet tapaa kuitenkin Druidin toimistolla.

Muita artikkeleita

Alhaalta löydät ajankohtaiset uutiset ja kirjoitukset.

BC Students

19.6.2024

MUNOL 2024: Nuorten kansainvälistä yhteistyötä ja diplomatiaa


MUNOL 2024 -konferenssin tunnelmia.

18.6.2024

Kehitä henkilöstösi osaamista oppisopimuskoulutuksen avulla


Oppisopimuskoulutus on erinomainen keino kehittää nykyisen henkilöstön osaamista.

14.6.2024

Opintojen aloitus elokuussa 2024


Orientaatiopäivien aikataulut on porrastettu niin, että päivän aikana on 2-3 eri aloitusaikaa. Saat noin viikkoa ennen orientaatiopäivääsi meiltä sähköpostin, jossa on…