Fan shop

Business Collegen huikeasta Fan Shopista saat BC-tuotteita, joita voi kantaa ylpeydellä. Saatavilla on tällä hetkellä varsity jacketeja, kangasmerkkejä sekä pieni erä huppareita. Tulossa lisää tuotteita, pysy kuulolla!

Fan Shop sijaitsee 2. kerroksessa opintotoimiston lähellä, samassa tilassa opiskelijakunnan kanssa. Shop on avoinna 16.8.2021 alkaen seuraavasti:

Ma klo 12-14
Ke klo 10-12

Ilmoitamme mahdollisista muutoksista kaupan ovessa.

Varsity Jackets

Varsity Jacketeja tilattiin 200 kappaleen erä ja niitä on vielä jäljellä. Kannattaa kuitenkin toimia nopeasti, ettet jää ilman!  Kuten sanottu, nopeat syövät hitaat! 

Mitä on hyvä tietää ennakkoon? 

 • Takkien kokoja on saatavilla XS-XXL 
 • Varsity Jacket maksaa 30 euroa 
 • Maksu suoritetaan MobilePaylla 

Takin hinta on näin edullinen, koska Business College Helsinki haluaa tarjota mahdollisimman monelle mahdollisuuden ostaa takki. Oppilaitos maksaa itse suurimman osan takin kuluista.

Kuinka ostan Varsity Jacketin? 

 1. Tule Shopiin sen aukioloaikana. Mahdollisen etäopetuksen aikana tai loma-aikana, toimi seuraavasti: Varaa tapaaminen markkinointitiimin kanssa Instagramin Direct Message-toiminnon kautta tai vaihtoehtoisesti lähettämällä viesti Tajzan Sharifille Wilmassa. Ilmoita viestissä seuraavat asiat: 
 • Koko nimi 
 • Opiskeluryhmä
 • Puhelinnumero 
 • Vaatekoko 

HUOM! Koska takkeja on saatavilla vain rajoitettu määrä, otamme vastaan tilauksia ensisijaisesti Business Collegen tämänhetkisiltä opiskelijoilta. 

 1. Kun olet sopinut ajan, odotamme sinua koululla. Turvallisuussyistä Shopissa voi tällä hetkellä olla yksi asiakas kerrallaan.
 2. Tapaamisen aikana sinulla on mahdollisuus kokeilla takkia, tarkastaa sen laatu, tietää lisää sen tuotannosta ja tietysti ostaa takki! 

Mitä on hyvä tietää maksusta? 

 1. Varsity Jacket maksaa 30 euroa. 
 2. Maksut AINOASTAAN MobilePaylla. 
 3. Jos sinulla on MobilePay, voit suorittaa maksun paikan päällä. Jos vanhempasi tai huoltajasi suorittavat maksun, he voivat tehdä sen myös ennakkoon.  

HUOM! Suoritettaviin maksuihin tulee kirjoittaa selkeästi viestikenttään ostettava tuote sekä tuotteen saajan etu- ja sukunimi! 

 1. Maksutiedot: Numero on 10671, vastaanottajan nimi on Business College  

Huomioitavaa: palautukset hyväksytään vain tuotteista, joissa on valmistusvirhe. Jokaisen tuotteen laatu tarkistetaan vierailun ja takin ostamisen yhteydessä.  

Tiedämme, ettei tämä ole helpoimman kautta, mutta toivomme kaikkien olevan kärsivällisiä ja ymmärtäväisiä ja ottavan vallitsevan tilanteen huomioon!  

Coolit Class2020 ja Class2021-kangasmerkit nyt saatavilla!

Valmistuitko/valmistutko tänä vuonna? Vai loppuuko opiskelut ensi vuonna? Nyt sun on mahdollista ostaa varsity jacketiisi tyylikäs patch! Kanna takissasi ylpeänä valmistumisvuottasi. Kangasmerkki maksaa vain 2 e.

Jos ostit takin aiemmin, voi hankkia merkkisi nyt.

Merkin ompeleminen takkiin on helppoa ja se onnistuu keneltä tahansa. Katso tästä ohjeet!

kangasmerkkejä, toisissa lukee class of 2020 ja toisissa class of 2022

Hupparit

Huppareita on jäljellä muutamia kappaleita. Hupparit maksavat 15 euroa.


Muita artikkeleita

Alhaalta löydät ajankohtaiset uutiset ja kirjoitukset.

BC Students

19.6.2024

MUNOL 2024: Nuorten kansainvälistä yhteistyötä ja diplomatiaa


MUNOL 2024 -konferenssin tunnelmia.

18.6.2024

Kehitä henkilöstösi osaamista oppisopimuskoulutuksen avulla


Oppisopimuskoulutus on erinomainen keino kehittää nykyisen henkilöstön osaamista.

14.6.2024

Opintojen aloitus elokuussa 2024


Orientaatiopäivien aikataulut on porrastettu niin, että päivän aikana on 2-3 eri aloitusaikaa. Saat noin viikkoa ennen orientaatiopäivääsi meiltä sähköpostin, jossa on…