Ensimmäiset PROM-juhlat olivat häikäisevät!

Business College Helsingin opiskelijoiden ideasta syntynyttä PROM-juhlaa päästiin juhlimaan ensimmäistä kertaa 1.4.2022 Ravintola Töölön juhlasalissa. Taianomaiseen päivään mahtui kaksi opiskelijoiden toteuttamaa tanssiesitystä, joista ensimmäinen oli perheenjäsenille ja toinen muille opiskelijoille sekä henkilöstölle. Tanssien jälkeen ilta jatkui yhteisellä PROM-juhlalla.

Business Collegen ensimmäiset PROM-juhlat ovat nyt onnistuneesti takana! Toisen vuoden opiskelijat harjoittelivat ja hioivat tammikuusta asti tansseja opettajien Tarun ja Petterin ohjeistuksessa. Perjantaina 1.4. oli vihdoin aika näyttää opitut tanssit yleisölle koristellun Ravintola Töölön juhlasalin puitteissa.

Esitysten aikana tanssittiin useita eri kansantansseja Poloneesista Wienervalssiin. Tanssit huipentuivat opiskelijoiden itse suunnittelemaan omaan tanssiin. Tanssijoiden asut ja mekot edustivat juhlavaa PROM-tunnelmaa. Juontajina toimivat opiskelijat Kiiraja Ville. He olivat mukana myös juhlien ideoinnissa ja suunnittelussa.

BC:n tapahtumista tuttu DJ Yasu vastasi päivän ja illan aikana tanssiesitysten musiikeista sekä PROM-juhlan fiiliksestä. Hän kiittää kunniasta olla osana BC:n ensimmäisiä PROM-juhlia.

– Oli uskomatonta, että jopa rehtori yksin innostui opiskelijoiden tanssiringin keskelle. Kiitos että sain olla mukana, tää oli myös itselle erilaista. Oli kyllä kivaa!

Tanssia, fiilistelyä ja kuninkaallista PROM-tunnelmaa

Illan kestävän juhlan aikana kruunattiin Business Collegen ensimmäiset PROM-kuninkaalliset. Ehdokkaaksi asettui yhteensä 6 PROM King – ja 6 PROM Queen -ehdokasta ja heitä sai äänestää ennakkoon 31.3. asti. PROM Kingin ja PROM Queenin voittivat lopulta Reino ja Sanni. Voittajat kruunattiin näyttävästi lavalla, jonka jälkeen juhlat saivat vielä jatkua.

Opiskelijat viihtyivät Yasun musiikin tahdissa ja hauskanpito sekä yhteisöllisyys välittyi kaikille läpi illan. Illan huipentuessa fiilis oli katossa tanssilattialla. Opiskelijoista huokui se, että tapahtuma oli odotettu ja saimme paljon kiitosta heiltä tapahtuman aikana ja sen jälkeenkin.

Opiskelijoiden palautteita ja kiitoksia tapahtumasta:

– Oli kyl tosi kivaa ja siis tää BC:n yhteishenki on mahtava! Tääl oli niin erilaisia ihmisiä mut kaikki oli yhessä.

– Oli todella kiva tapahtuma, todellakin osallistutaan ens vuonnakin!

– Oli mukavaa kun oli aikaa tutustua ihmisiin, eikä ollut liikaa suunniteltua ohjelmaa.

– Kiitos että saatiin olla mukana mahdollistamassa tää PROM-juhla!

– Oli niin mageeta ja hauskaa!

Alla otoksia kuvagalleriasta! Kaikki kuvat ovat katsottavissa ja ladattavissa täältä.

Prom-juontajat
Prom-tanssi
Prom-tanssijat
Prom-tanssi
Prom King ja Prom Queen
Prom-tanssi
Prom-tanssijat
Prom-tanssi
Tanssiopettajat

Muita artikkeleita

Alhaalta löydät ajankohtaiset uutiset ja kirjoitukset.

Artikkeleita ei löytynyt.