Striimihaaste iskee taas: Viihdettä 100 h 4 minuuttia

Business College Helsinki järjestää jo neljättä kertaa yli 100 tunnin striimihaasteen! Tällä kertaa suoraa lähetystä tehdään 100 tuntia ja 4 minuuttia.

Luvassa on peliviihdettä suoraan Business Collegen eeppisestä Game Roomista Twitch-kanavallemme bchelsinki. Tulossa on myös vauhtia ja ehkä vaarallisiakin tilanteita, eventtejä, huikeita arvontoja, yllätyksiä… Tätä sä et halua missata! Tähtivieraana Pinkku Pinsku!

Viime vuonna uitiin avannossa, ajettiin kartinkia ja tehtiin pizzaa. Tänä vuonna pelataan homma taas seuraavalle tasolle!

Let’s meet the team!

Striimitiimi 2023

Anita “Man9nya”: Opiskelen toista vuotta webohjelmointia. Tykkään pelata erilaisia pelejä, esim. CS:ää, Minecraftiä, Apex Legendsiä ja Mobile Legends: Bang Bangiä. Aloitan rauhallisesti ja jos muut alkaa kiihtyä, voin pysyä rauhallisena – tai sitten provosoitua itsekin.

Jasir “Kebabmaisteri”: Opiskelen toista vuotta tieto- ja viestintätekniikan kaksoistutkintoa. Erikoistun kyberturvallisuuteen. Kun monet muut varmaan pelaa räiskintäpelejä, mä pelaan rauhallisia pelejä; Eurotruck Simulatoria ja FIFA:aa. Olen rauhallinen pelaaja, mutta suutun, jos vaikka FIFA:ssa menee joku pieleen.

Lassi “Lasku”: Opiskelen tieto- ja viestintätekniikan kaksoistutkintoa. Erikoistun kyberturvallisuuteen. Olen ollut järjestämässä BC:n omaa NeSL-turnausta. Tykkään pelata ajopelejä ja simulaatiopelejä, esim. Cooking Simulatoria. Mulla menee hermot nopeassa pelissä ja pysyn rauhallisena rauhallisessa pelissä. Ajattelen asioita enemmän loogisesti ja järjellä kuin tunteella.

Mona “Fancy”: Mä oon toisen vuoden merkonomikaksoistutkinto-opiskelija. Vapaa-ajalla harrastan sirkusta sekä tykkään pelailla koneella. Oon hyvin sosiaalinen persoona ja tykkään kokea uusia asioita. Pelaajana tykkään ratkaista erilaisia arvoituksia kuin myös pelata kilpailullisiakin pelejä; pelaan esim. Valorantia, Phasmophobiaa ja Osu!a. Oon rento, mutta osaan olla kanssa tarkkana tarpeentullen.

Niilo “Algari”: Opiskelen toista vuotta kyberturvallisuutta. Pelailen laidasta laitaan pelejä COD:ia, CS:ää, Horizonia. Olen rauhallinen, se, joka ei suutu. Harrastan partiota ja buhurtia (keskiaikaista kamppailulajia, jos ette tienneet).

Kasper “Junkkari” on striimihaasteviikon erikoismies, joka liittyy joukkoon mukaan torstaina : Opiskelen toista vuotta web-ohjelmointia. Tykkään pelata Overwatchia, Rainbow Six: Siegeä, Minecraftia. Mä olen huono pelaaja, olen se, jolle huudetaan.

Striimihaaste 100 h 4 min yhteistyössä


Muita artikkeleita

Alhaalta löydät ajankohtaiset uutiset ja kirjoitukset.

Artikkeleita ei löytynyt.