Business College Helsinki

Kansainvälinen seminaari 4.-15.3.2024

Business College Helsingin perinteinen, kahden viikon mittainen International Seminar -tapahtuma pidettiin 4.-15.3.2024. Teemana oli tällä kertaa ”Value from Waste – Circular Economy” ja osallistujia meillä oli ennätyksellinen määrä: yli 120 henkilö 13 eurooppalaisesta (Alankomaat, Espanja, Saksa, Tanska ja Unkari) yhteistyöoppilaitoksesta.

ryhmäkuva
Seminaariosallistujia Tallinnassa.

Seminaariviikkojen ohjelmaan kuului luentoja, työpajoja, Helsinkiin tutustumista, vierailuja ja yhteistä tekemistä Business College Helsingin opiskelijoiden kanssa. Opiskelijoiden suosikiksi muodostui retki Nuuksion kansallispuistoon upeassa aurinkoisessa säässä. Lisäksi päiväretki Tallinnaan on vuodesta toiseen vieraidemme mieleen.

Nuuksio
Nuuksion kansallispuistossa nautittiin upeasta kelistä.

Varsinainen seminaaripäivä oli 6.3.2024, jossa oli kolme puhujavierasta: Elina Latvala, Glope Hope; Paula Sarsama, Infinited Fiber ja Maija Pohjakallio, Metsä Group. Seminaarin jälkeen eri maiden opiskelijat työskentelivät yhdessä workshopissa, jonka teemana oli kestävä kehitys. Business Collegen opettajilla oli mahdollisuus verkostoitua vieraana olevien opettajien kanssa kahvihetken merkeissä. 

esiintyjä
Paula Sarsama, Infinited Fiber

Vuosittaisen kansainvälisen seminaarin järjestäminen on meille suuri ilo. Kiitoksia kaikille, jotka mahdollistivat tämän tapahtuman jälleen!

    Business College Helsinki

    Päätoimittaja - viestinta@bc.fi

    Kommentoi