Hyvää ruokaa

Ravintolapalveluistamme vastaa Fazer Food & Co. Päiväopiskelijat saavat joka päivä maksuttoman lounaan. Tarjolla on useampi vaihtoehto. Pienellä lisämaksulla saa erikoisruokaa ja jälkiruokaa.

Opiskelijat rakastavat ravintolassa itsetehtyä leipää. Sitä leivotaan keittiössä päivittäin.

Opiskelijoiden ylivoimaisesti suosituin ruoka on rapeat kalapalat ja tartarkastike.

Seuraavina ovat uunimakkara, jauhelihalasagnette, pinaattiohukaiset, porkkanaohukaiset, tacot, kasvislasagnette, lihapullat, pinaattikeitto, bataattikeitto ja lihamakaronilaatikko.

Ravintolassa järjestetään lempiruokaviikkoja. Opiskelijoilta kysytään esimerkiksi minkä maan tai maanosan ruuat ovat heidän suosikkejaan; äänestettävissä on Amerikka, Espanja, Italia, Intia, Meksiko, Saksa tai Aasia.


Muita artikkeleita

Alhaalta löydät ajankohtaiset uutiset ja kirjoitukset.

18.11.2025

Kutsu: INNOVATE & InnoSprint -aamiaissprinttiin 27.11.2025 klo 8.30-11


Tervetuloa juhlistamaan innovaatiojohtamisen projektien tuloksia! Helsinki Business College Oy ja Haaga-Helia ammattikorkeakoulu järjestävät yhteisen INNOVATE- ja InnoSprint-projektien yhteisen aamiaissprintin torstaina 27.11.2025 klo…

13.11.2025

Kansainväliset INNOVATE- ja DI-VET-projektit tutkimuspäivillä 2025


Kehittämisasiantuntija Helena Miettinen ja lehtori Pia Rojo esittelivät Helsinki Business College Oyn kansainvälisiä Erasmus+ -hankkeita AMK- ja ammatillisen koulutuksen tutkimuspäivillä Kokkolassa.

31.10.2025

Laura Järvinen: Tieto- ja viestintätekniikan opettajan on kehitettävä osaamistaan aktiivisesti


Business Collegen lehtori Laura Järvinen kertoo pohtivansa tavan takaa, miten hän voisi tarjota opiskelijoilleen näkökulmia IT-alaan ja sen prosesseihin monipuolisesti ja tuoreesti.