Hyvää ruokaa

Ravintolapalveluistamme vastaa Fazer Food & Co. Päiväopiskelijat saavat joka päivä maksuttoman lounaan. Tarjolla on useampi vaihtoehto. Pienellä lisämaksulla saa erikoisruokaa ja jälkiruokaa.

Opiskelijat rakastavat ravintolassa itsetehtyä leipää. Sitä leivotaan keittiössä päivittäin.

Opiskelijoiden ylivoimaisesti suosituin ruoka on rapeat kalapalat ja tartarkastike.

Seuraavina ovat uunimakkara, jauhelihalasagnette, pinaattiohukaiset, porkkanaohukaiset, tacot, kasvislasagnette, lihapullat, pinaattikeitto, bataattikeitto ja lihamakaronilaatikko.

Ravintolassa järjestetään lempiruokaviikkoja. Opiskelijoilta kysytään esimerkiksi minkä maan tai maanosan ruuat ovat heidän suosikkejaan; äänestettävissä on Amerikka, Espanja, Italia, Intia, Meksiko, Saksa tai Aasia.


Muita artikkeleita

Alhaalta löydät ajankohtaiset uutiset ja kirjoitukset.

9.5.2025

Taitaja2025: Neealle kultaa, Luukakselle pronssia


Opiskelijamme Neea Laakso ja Luukas Saarinen menestyivät upeasti Taitaja2025-kilpailussa, mutta koko joukkue teki hienoa työtä.

8.5.2025

JYET Business Collegessa: ”Palaan saamiini oivalluksiin vielä kymmenien vuosien kuluttua”


Liiketoiminnan kehityspäällikkö Krista Salonranta sähkötukkuyhtiö Rexeliltä kertoo, että Johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinto opetti katsomaan liiketoiminnan kehittämistä aiempaa helpommin ymmärrettävinä kokonaisuuksina.

8.5.2025

Asiakaskokemusasiantuntija Business Collegen koulutuksesta: Oppi siirtyi suoraan työarkeen


Henna Siltanen, Vakuutusyhtiö Turvan asiakaskokemusasiantuntija, osallistui Business Collegen Timanttisen asiakaskokemuksen tekijä -koulutukseen. Koulutus lisäsi hänen osaamistaan ja ymmärrystä palvelumuotoilusta sekä asiakaskokemuksen…