Ammatti- & erikoisammattitutkinnot


Osaamisen kehittäminen työelämän tarpeisiin.

Tutustu Business Collegen tarjoamiin ammatti sekä erikoisammattitutkintoihin

Lähiesihenkilötyön ammattitutkinto 


Ammattitaitoinen esihenkilö saa tiiminsä jäsenet puhaltamaan yhteen hiileen ja antamaan parhaan työpanoksensa organisaation käyttöön.

Esihenkilötyön ABC


Tässä koulutuksessa keskitytään esihenkilötaitojen vahvistamiseen ja kehittämiseen, tule mukaan!

Liiketoiminnan ammattitutkinto myynnin ja markkinointiviestinnän osaaja 


Koulutus on tarkoitettu sinulle, joka työskentelet asiakaspalvelu- ja myyntitehtävissä tai markkinoinnin ja markkinointiviestinnän parissa (B2C) ja hallitset alan perustiedot.

Timanttisen asiakaskokemuksen tekijä – Palvelumuotoilu työkaluna asiakaskokemuksen kehittämisessä. 


Täysin uusi koulutuksemme sopii sinulle, jolla on palava halu luoda onnistuneita asiakaskokemuksia. Tartu tilaisuuteen ja hae mukaan!

Taloushallinnon vahva osaaja

Räätälöity koulutus sinun urapolullesi!


Oletko kokenut talosuhallinnon ammattilainen ja kaipaat syvyttä ja uutta näkökulmaa osaamiseesi? Haluatko pysyä ajan hermolla ja kehittää taitojasi vastaamaan nykypäivän taloushallinnon vaatimuksia? Business College Helsingin Taloushallinnon vahva osaaja -koulutus on suunniteltu juuri sinulle, joka haluat kasvaa alan asiantuntijana ja kehittyä asiakaslähtöiseksi talouden viestijäksi.

GameOn – Markkinoinnin Mestariksi!


Pro Growth Consulting Oy

GameOn – Markkinoinnin Mestariksi! -koulutusohjelma on suunnattu seuratoimijoille ja seuroille, jotka haluavat kehittyä myynnin ja markkinoinnin osaamisessa ja haluavat olla edelläkävijöitä seurakentässä.

Taloushallinnon asiakastyön ammattilainen


Pro Growth Consulting Oy

Eikö olisi hienoa kohdata asiakkaat kokeneen myyjän itsevarmuudella? Taloushallinnon asiakastyön ammattilainen -koulutusohjelma vahvistaa paitsi myyntitaitojasi, myös itsevarmuuttasi jokaisessa asiakaskohtaamisessa. 

Johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinto


Business College Helsingin johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinnon koulutus tarjoaa innostavan ja joustavan tavan kehittyä johtamisen eri osa-alueilla ammattitaitoiseksi ja toimintaa eteenpäin luotsaavaksi johtajaksi.

Liiketoiminnan erikoisammattitutkinto, henkilöstöhallinnon osaamisala 


Palkka- ja henkilöstöhallinnon asiantuntijaksi -koulutus antaa opiskelijalle valmiudet työskennellä vaativissa esihenkilö- ja asiantuntijatehtävissä palkka- ja henkilöstöhallinnossa sekä toimia liiketoiminnan tukena omasta tehtävänkuvasta käsin.

Lue lisää aiheesta: