Meillä voit opiskella liiketoiminnan sekä tieto- ja
viestintätekniikan perustutkinnon

Laadukas opetus

Laadukas opetuksemme valmentaa opiskelijat tulevaisuuden osaamistarpeisiin ja työelämään.

Ilmainen läppäri

Saat käyttöösi oman kannettavan tietokoneen, jonka omistusoikeus siirtyy sinulle valmistuttuasi.

Avoimien ovien päivä

Tervetuloa avoimien ovien päivämme torstaina 20.1.2022 klo 10-14. Tule tutustumaan taloomme, opiskelijoihimme ja koulutuksiimme.

Tutustu liiketoiminnan perustutkintoon

Merkonomikoulutus on liiketoiminnan ja kaupallisen alan perustutkinto.

Tutustu tieto- ja viestintätekniikan perustutkintoon

Kehitä itsesi tietojenkäsittelyn eli tieto- ja viestintätekniikan ammattilaiseksi.

Suvi ja Eino opiskelevat kaksoistutkintoa eli samaan aikaan sekä ammatillista perustutkintoa että ylioppilastutkintoa. Opiskelijat tykkäävät BC:n tavasta järjestää kaksoistutkinto. Opiskelijaa kuunnellaan ja hänen toiveensa otetaan huomioon.

Business Collegessa on upea Fan Shopin, josta opiskelijamme voivat ostaa edulliseen hintaan mm. BC:n takkeja, huppareita ja mukeja.

Business Collegessa kansainvälistymisen mahdollisuudet ovat monenlaiset. Voit kansainvälistyä kotimaassa tai lähteä katsomaan, miltä muualla maailmassa näyttää.

Business College Helsinki haluaa olla ensimmäisten joukossa tarjoamassa toisen vuoden opiskelijoille ikimuistoiset tanssiaiset! Järjestämme kaikille opiskelijoille Prom-juhlan.


Löytyykö sun unelma-ammatti täältä? Tutustu uramahdollisuuksiin.

Liiketoiminnan sekä tieto- ja viestintätekniikan perustutkinnot ovat hyviä yleistutkintoja, jotka antavat sinulle osaamista tehdä hyvin monenlaisia töitä.

Tekemistä riittää Business Collegessa

Business College Helsingissä et pääse museoitumaan. Tekemistä ja tekemällä oppimista riittää erilaisissa projekteissa oppilaitoksen sisällä ja ulkopuolella.

Business Collegen Snapchat- ja Tiktok-tilien sisällöntuotannosta vastaavat opiskelijat. Tutustu somettajiimme!

103 tunnin Twitch-haaste!

J√§rjest√§mme 103 tunnin Twitch-haasteen ma 21.2.¬† ‚Äď pe 25.2.2022.¬†Tuu silloin meid√§n Twitch-kanavalle!

Haasteessa 4 tieto- ja viestintätekniikan opiskelijaa ja 1 liiketoiminnan opiskelija pelaa 4 tunnin vuoroissa valitsemiaan tietokonepelejä. Pelaamisen lisäksi luvassa on mielenkiintoisia vieraita, vauhtia ja vaarallisia tilanteita.

BC:n tiloihin on tehty Game Room, joka on sisustettu aidoksi pelihuoneeksi. Jokapojan unelmien tietokoneen lisäksi huoneesta löytyy asianmukaista pelikamaa; mm. pelifiguureja, peleihin liittyviä tauluja jne. Kurkkaa tästä, miltä Game Room näyttää. Huone tulee olemaan kaikkien opiskelijoidemme varattavissa. Katso Eeddspeaksin video huoneesta!

 

Oma kerho tyttö- ja nonbinäärinörteille

Tytöt ja nonbinäärit ovat vähemmistönä tieto- ja viestintätekniikan opiskelijoissa. Samanlaisia kavereita ei siis välttämättä löydy omasta opiskeluryhmästä. Tämän takia Business Collegeen on perustettu Girls and non-binary club.

Hyvä tietää

Kevään 2021 pisterajat yhteishaussa: liiketoiminta 21 pistettä sekä tieto- ja viestintätekniikka 20 pistettä. Valinta kaksoistutkintoon sen jälkeen, kun tulet hyväksytyksi jompaan kumpaan perustutkinnoista (kaksoistutkintoon valinta keskiarvon perusteella, keväällä 2021 liiketoiminta 7,75, tieto- ja viestintätekniikka 7,58). Ei pääsykoetta yhteishaussa, mutta kielikoe, jos hakee harkinnanvaraisessa haussa perusteella riittämätön kielitaito/ulkom. todistus)