Meillä voit opiskella liiketoiminnan sekä tieto- ja
viestintätekniikan perustutkinnon

Laadukas opetus

Laadukas opetuksemme valmentaa opiskelijat tulevaisuuden osaamistarpeisiin ja työelämään.

Ilmainen läppäri

Saat käyttöösi oman kannettavan tietokoneen, jonka omistusoikeus siirtyy sinulle valmistuttuasi.

Etäavoimet ovet

Jos sä et päässyt etäavoimiin oviimme, voit käydä katsomassa tallenteet Katso tallenteet täältä >>

Tutustu liiketoiminnan perustutkintoon

Merkonomikoulutus on liiketoiminnan ja kaupallisen alan perustutkinto.

Tutustu tieto- ja viestintätekniikan perustutkintoon

Kehitä itsesi tietojenkäsittelyn eli tieto- ja viestintätekniikan ammattilaiseksi.

Kiira opiskelee samaan aikaan sekä ammatillista perustutkintoa että ylioppilastutkintoa. BC tarjoaa opetusta viiteen lukioaineeseen: äidinkieli, englanti, lyhyt matematiikka, yhteiskuntaoppi ja terveystieto.

Tammikuussa 2021 avaamme Fan Shopin, josta opiskelijamme voivat ostaa edulliseen hintaan mm. BC:n takkeja, huppareita ja mukeja.

Vapaaottelija Ville voi olla poissa koulusta aamutreeneissä tai lähteä aikaisemmin treeneihin. Aaro treenaa kahdesti päivässä, joten on hyvä, että opinnot joustavat.

Business College Helsinki haluaa olla ensimmäisten joukossa tarjoamassa toisen vuoden opiskelijoille ikimuistoiset tanssiaiset! Järjestämme kaikille opiskelijoille Prom-juhlan.


Löytyykö sun unelma-ammatti täältä? Tutustu uramahdollisuuksiin.

Liiketoiminnan sekä tieto- ja viestintätekniikan perustutkinnot ovat hyviä yleistutkintoja, jotka antavat sinulle osaamista tehdä hyvin monenlaisia töitä.

Jani Riikonen - NY-yrittäjä

Opiskelijat esittelevät sekä myyvät omia tuotteitaan ja palveluitaan omilla messupisteillään. Eniten huomiota herättävä messupiste on koostettu useasta pöydästä, joilla komeilee erilaisia puisia ja nahkaisia tuotteita.

Business Collegen Snapchat- ja Tiktok-tilien sisällöntuotannosta vastaavat opiskelijat. Tutustu somettajiimme!

101 tunnin Twitch-haaste!

Keväällä 2020 järjestämämme 100 tunnin Twitch-haaste oli menestys. Se keräsi 13 000 näyttöä ja 50-100 katsojaa vuorokauden ajasta riippumatta.

Järjestämme 101 tunnin Twitch-haasteen ma 22.2. klo 10 – pe 26.2.2021 klo 15. Tuu silloin meidän Twitch-kanavalle!

Haasteessa 5 tieto- ja viestintätekniikan opiskelijaamme pelaa 4 tunnin vuoroissa valitsemiaan tietokonepelejä. Pelaamisen lisäksi luvassa on mielenkiintoisia vieraita, vauhtia ja vaarallisia tilanteita.

BC:n tiloihin on tehty Game Room, joka on sisustettu aidoksi pelihuoneeksi. Jokapojan unelmien tietokoneen lisäksi huoneesta löytyy asianmukaista pelikamaa; mm. pelifiguureja, peleihin liittyviä tauluja jne. Kurkkaa tästä, miltä Game Room näyttää. Huone tulee olemaan kaikkien opiskelijoidemme varattavissa. Katso Eeddspeaksin video huoneesta!

 

Hyvä tietää

Kevään 2020 pisterajat yhteishaussa: liiketoiminta 20 pistettä sekä tieto- ja viestintätekniikka 21 pistettä. Valinta kaksoistutkintoon sen jälkeen, kun tulet hyväksytyksi jompaan kumpaan perustutkinnoista (kaksoistutkintoon valinta keskiarvon perusteella, keväällä 2020 liiketoiminta 7,67, tieto- ja viestintätekniikka 7,55). Ei pääsykoetta yhteishaussa, mutta kielikoe, jos hakee harkinnanvaraisessa haussa perusteella riittämätön kielitaito/ulkom. todistus)