Marja Wallinmaa

Koulutuksesta ’boostia’ tekemiseen ja omien toimintatapojen haastamiseen

Lue lisää Johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinnosta

Tommi Juntunen suoritti työn ohessa työelämässä arvostetun johtamisen erikoisammattitutkinnon Business College Helsingissä. Tommi työskentelee suunnitteluosaston johtajana Metso Outotecillä Metals -liiketoiminta-alueella Suomessa.

Tommille koulutus antoi paljon – yksi tärkeimmistä asioista oli lisääntynyt varmuus omasta ammattitaidosta ja johtamiskyvystä.

Uusia tuttavuuksia ja omien toimintatapojen haastamista

Johtamisen erikoisammattitutkinnon koulutus toimi Tommin mielestä hyvänä paikkana verkostoitua: -Koulutus on minusta loistava paikka tutustua muihin johtotehtävissä toimiviin ihmisiin. Samalla opiskeluyhteisö antaa ns. ’boostia’ omaan tekemiseen sekä auttaa tarkastelemaan ja jopa haastamaan omia toimintatapoja.

Lisäksi Tommi nostaa esiin tutkinnon näyttövaatimukset, jotka hänellä itsellään selvästi ohjasivat opiskelua haastamalla ja valaisemalla hänen omaa työrooliaan ja työnkuvan sisältöä. – Näyttövaatimukset olivat ikään kuin jonkinlainen tarkistuslista siitä, että teenkö oikeita asioita johtamisessani ja niitä pystyi myös peilaamaan johtamisen kulttuuriin ja vaatimuksiin omalla työpaikalla.

Myös esimerkiksi koulutuksen aikana toteutettu 360-arviointi saa Tommilta kiitosta. Se antoi hyvän pohjan oman johtamisen kehittämissuunnitelman tekemiseen.

    Marja Wallinmaa

    - marja.wallinmaa@bc.fi

    Kommentoi