Tieto- ja viestintätekniikan koulutus aikuisille

Business College Helsingillä on monipuolinen tieto- ja viestintätekniikan koulutustarjonta aikuisille. Koulutustarjontamme pohjautuu yritysten ja organisaatioiden osaamistarpeisiin. 

Teemme aktiivisesti yhteistyötä verkostoissa. Olemme Ohjelmisto- ja e-business ry:nKoodia Suomesta ry:nFinnish Information Security Cluster ry:n sekä IGDA Finlandin (International Game Developers Association) jäsen. Teemme myös yhteistyötä omistajamme Helsingin seudun kauppakamarin sekä Elinkeinoelämän keskusliitonMimmit koodaa –ohjelman, Drupal Suomi ry:n ja Women4CyberFinlandin kanssa. 

Päätoimiset koulutukset aikuisille alanvaihtajille

Elokuussa 2023 alkavien koulutusten hakuajat ovat 23.3.-4.5.2023.

Koodaajakoulutus
SOC Specialist -koulutus

Alanvaihto mielessä? Intensiiviset ja lyhytkestoiset koulutuksemme on suunniteltu aikuisille alanvaihtajille. Koulutuksissa opiskellaan päätoimisesti. Opetusta on arkipäivisin 9 – 15 välillä. Osa koulutuksista on lähitoteutuksia ja osa 100% etänä. Koulutuksien kesto on n. 17 kk. Koulutukset ovat osallistujille maksuttomia ja voit rahoittaa kouluttautumistasi opintotuella tai aikuiskoulutustuella, mikäli olet siihen oikeutettu.

Pilvipalvelut ja tekniset tukipalvelut verkko-opintoina

Pilvipalveluiden ja teknisten tukipalveluiden koulutus on tarkoitettu aikuisille alanvaihtajille sekä uutta tieto- ja viestintätekniikan osaamista hakeville. Voit suorittaa joko tieto- ja viestintätekniikan tutkinnon osia tai halutessasi koko tutkinnon. Opiskelu tapahtuu täysin verkon kautta.
Pilvipalvelut & tekniset tukipalvelut, verkko-opinnot

Lisätiedot: juha.vuorinen@bc.fi