Tieto- ja viestintätekniikan koulutus aikuisille

Business College Helsingillä on monipuolinen tieto- ja viestintätekniikan koulutustarjonta aikuisille. Koulutustarjontamme pohjautuu yritysten ja organisaatioiden osaamistarpeisiin. 

Teemme aktiivisesti yhteistyötä verkostoissa. Olemme Ohjelmisto- ja e-business ry:nKoodia Suomesta ry:n  ja Finnish Information Security Cluster ry:n jäsen. Teemme myös yhteistyötä omistajamme Helsingin seudun kauppakamarin sekä Elinkeinoelämän keskusliitonMimmit koodaa –ohjelman ja Drupal Suomi ry:n kanssa. 

Päätoiminen Koodaaja- tai kyberkoulutus aikuisille alanvaihtajille

Alanvaihto mielessä? Intensiiviset ja lyhytkestoiset koulutuksemme on suunniteltu aikuisille alanvaihtajille. Koulutukset järjestetään lähikoulutuksena Pasilassa tai poikkeusolojen niin vaatiessa etänä. Opetusta on arkipäivisin 9 – 15 välillä. Koulutuksien kesto on n. 17 kk. Koulutukset ovat osallistujille maksuttomia ja voit rahoittaa kouluttautumistasi opintotuella tai aikuiskoulutustuella, mikäli olet siihen oikeutettu.

Hakuaika tammikuussa 2021 alkaviin koulutuksiin on päättynyt. Elokuussa 2021 alkaviin koulutuksiin hakuaika on 26.3. – 5.5.2021. Elokuussa 2021 alkavien ryhmien koulutukset suunnitellaan yhdessä yhteistyökumppaniyritysten kanssa, joten koulutusten sisältö ei todennäköisesti ole täysin sama kuin tammikuussa 2021 alkavissa koulutuksissa. Voit tutustua tammikuussa 2021 alkavien koulutuksien sisältöön alla olevien linkkien avulla..

Koodaajakoulutus: React & Symfony, englanniksi

Identity and Access Management (IAM) -koulutus, englannin kielellä

Security Operations Center Specialist -koulutus

Ammattiosaamisen laajennusta tai päivitystä ammattilaisille.

Onko organisaatiosi työntekijöillä tarve hankkia osaamista uusista teknologioista tai kokonaisuuksista, kuten esimerkiksi SPA (React ja Redux), yksikkötestaus (Jest) tai identiteetin- ja pääsynhallinta (IAM)?

Koulutukset järjestetään työn ohessa tarjottavilla säännöllisillä koulutuspäivillä. Koulutukset voidaan järjestää räätälöidysti, joko maksullisena koulutuksena tai oppisopimuskoulutuksena (julkinen rahoitus).

Voit kysyä lisätietoa koulutuspäällikkö Miikka Merikannolta, miikka.merikanto@bc.fi

Ammatillinen perus- tai ammattitutkinto IT-alan työntekijälle tai yrittäjälle.

Toimit jo IT-alan työntekijänä tai yrittäjänä, mutta toisen asteen tutkinto puuttuu? Ammatillinen osaamisesi varmistetaan pääosin työkokemuksen ja töiden perusteella. Tieto- ja viestintätekniikan ammatti- tai perustutkinnosta puuttuvan osaamisen voit hankkia räätälöidyillä järjestelyillä. Koulutus järjestetään oppisopimuksella työn ohella. Koulutus on opiskelijalle ilmainen.

Lisätietoa voit kysyä opettaja Kari Häkkiseltä, kari.hakkinen@bc.fi