Tieto- ja viestintätekniikan koulutus aikuisille

Business College Helsingillä on monipuolinen tieto- ja viestintätekniikan koulutustarjonta aikuisille. Koulutustarjontamme pohjautuu yritysten ja organisaatioiden osaamistarpeisiin. 

Teemme aktiivisesti yhteistyötä verkostoissa. Olemme Ohjelmisto- ja e-business ry:nKoodia Suomesta ry:nFinnish Information Security Cluster ry:n sekä IGDA Finlandin (International Game Developers Association) jäsen. Teemme myös yhteistyötä omistajamme Helsingin seudun kauppakamarin sekä Elinkeinoelämän keskusliitonMimmit koodaa –ohjelman, Drupal Suomi ry:n ja Women4CyberFinlandin kanssa. 

Päätoimiset koulutukset aikuisille alanvaihtajille

Haku elokuussa 2024 alkavaan koulutukseen päättyy 5.5.2024.

Koodaajakoulutus

Alanvaihto mielessä? Intensiiviset ja lyhytkestoiset koulutuksemme on suunniteltu aikuisille alanvaihtajille. Koulutuksissa opiskellaan päätoimisesti. Opetusta on arkipäivisin 9 – 15 välillä. Osa koulutuksista on lähitoteutuksia ja osa 100% etänä. Koulutuksien kesto on n. 17 kk. Koulutukset ovat osallistujille maksuttomia ja voit rahoittaa kouluttautumistasi opintotuella tai aikuiskoulutustuella, mikäli olet siihen oikeutettu.

Pilvipalvelut ja tekniset tukipalvelut

Pilvipalveluiden ja teknisten tukipalveluiden koulutus on tarkoitettu aikuisille alanvaihtajille sekä uutta tieto- ja viestintätekniikan osaamista hakeville. Voit suorittaa joko tieto- ja viestintätekniikan tutkinnon osia tai halutessasi koko tutkinnon. Opiskelu tapahtuu täysin verkon kautta.
Pilvipalvelut & tekniset tukipalvelut, verkko-opinnot