Tieto- ja viestintätekniikan koulutus aikuisille

Business College Helsingillä on monipuolinen tieto- ja viestintätekniikan koulutustarjonta aikuisille. Koulutustarjontamme pohjautuu yritysten ja organisaatioiden osaamistarpeisiin. 

Teemme aktiivisesti yhteistyötä verkostoissa. Olemme Ohjelmisto- ja e-business ry:nKoodia Suomesta ry:nFinnish Information Security Cluster ry:n sekä IGDA Finlandin (International Game Developers Association) jäsen. Teemme myös yhteistyötä omistajamme Helsingin seudun kauppakamarin sekä Elinkeinoelämän keskusliitonMimmit koodaa –ohjelman ja Drupal Suomi ry:n kanssa. 

Päätoimiset koulutukset aikuisille alanvaihtajille

Tammikuussa 2022 alkaviin koulutuksiin hakuaika on 3.9. – 20.10.2021. Tammikuussa 2022 alkavien ryhmien koulutukset suunnitellaan yhdessä yhteistyökumppaniyritysten kanssa.
Koodaajakoulutus: React & Drupal, englanniksi
Identiteetin- ja pääsynhallinnan (IAM) -kyberkoulutus
Service Desk Specialist -koulutus

Alanvaihto mielessä? Intensiiviset ja lyhytkestoiset koulutuksemme on suunniteltu aikuisille alanvaihtajille. Koulutuksissa opiskellaan päätoimisesti. Opetusta on arkipäivisin 9 – 15 välillä. Koulutuksien kesto on n. 17 kk. Koulutukset ovat osallistujille maksuttomia ja voit rahoittaa kouluttautumistasi opintotuella tai aikuiskoulutustuella, mikäli olet siihen oikeutettu.

Ammattiosaamisen laajennusta tai päivitystä ammattilaisille

Tammikuussa 2022 käynnistyy kaksi työn ohessa toteutettavaa koulutusohjelmaa seuraavin painopistealuein:

  • Identiteetin- ja pääsynhallinta (IAM-kyberkoulutus)
  • M365, Azure, Intune ja Autopilot, hallinnollinen ja tekninen tietoturva (Service Desk Specialist –koulutus)

Koulutukset järjestetään työn ohessa tarjottavilla säännöllisillä koulutuspäivillä (n. 2 päivää/kk). Kaikki koulutuspäivät toteutetaan orientaatiopäivää lukuun ottamatta etänä, joten voit osallistua yrityksesi tai asuinpaikkakuntasi sijainnista riippumatta. Koulutukset järjestetään oppisopimuskoulutuksena tai omaehtoisena opiskeluna työn ohessa. Koulutukset ovat osallistujille maksuttomia.

Lue lisää
IAM-kyberkoulutus
Service Desk Specialist –koulutus

Voit kysyä lisätietoa koulutuspäällikkö Miikka Merikannolta, miikka.merikanto@bc.fi