Tieto- ja viestintätekniikan koulutus aikuisille

Business College Helsingillä on monipuolinen tieto- ja viestintätekniikan koulutustarjonta aikuisille. Koulutustarjontamme pohjautuu yritysten ja organisaatioiden osaamistarpeisiin. 

Teemme aktiivisesti yhteistyötä verkostoissa. Olemme Ohjelmisto- ja e-business ry:nKoodia Suomesta ry:n  ja Finnish Information Security Cluster ry:n jäsen. Teemme myös yhteistyötä omistajamme Helsingin seudun kauppakamarin sekä Elinkeinoelämän keskusliitonMimmit koodaa –ohjelman ja Drupal Suomi ry:n kanssa. 

Päätoiminen Koodaaja- tai kyberkoulutus aikuisille alanvaihtajille

Alanvaihto mielessä? Intensiiviset ja lyhytkestoiset koulutuksemme on suunniteltu aikuisille alanvaihtajille. Koulutukset järjestetään lähikoulutuksena Pasilassa tai poikkeusolojen niin vaatiessa etänä. Opetusta on arkipäivisin 9 – 15 välillä. Koulutuksien kesto on n. 17 kk. Koulutukset ovat osallistujille maksuttomia ja voit rahoittaa kouluttautumistasi opintotuella tai aikuiskoulutustuella, mikäli olet siihen oikeutettu.

Hakuaika elokuussa 2020 alkaviin koulutuksiin on päättynyt. Seuraavat koulutukset käynnistyvät tammikuussa 2021 ja hakuaika alkaa syyskuussa 2020.

Koodaajakoulutus: React & Symfony, englanniksi

Identity and Access Management (IAM) -koulutus, englannin kielellä

Security Operations Center Specialist -koulutus

Ammattiosaamisen laajennusta tai päivitystä ammattilaisille.

Olet jo IT-alan töissä, mutta vastuullesi on siirtymässä uusia tehtäviä tai haluat siirtyä uusiin tehtäviin?

Onko organisaatiosi työntekijöillä tarve hankkia osaamista uusista teknologioista tai kokonaisuuksista, kuten React, M365- tai O365-järjestelmän ylläpito tai kyberturvallisuuden osaamista tietohallinnon ammattilaisille?

Koulutukset järjestetään työn ohessa tarjottavilla säännöllisillä koulutuspäivillä. Ryhmät käynnistyvät sitä mukaa, kun 10 opiskelijaa on valmiina aloittamaan koulutuksen.

Voit kysyä lisätietoa koulutuspäällikkö Miikka Merikannolta, miikka.merikanto@bc.fi

Ammatillinen perus- tai ammattitutkinto IT-alan työntekijälle tai yrittäjälle.

Toimit jo IT-alan työntekijänä tai yrittäjänä, mutta toisen asteen tutkinto puuttuu? Ammatillinen osaamisesi varmistetaan pääosin työkokemuksen ja töiden perusteella. Tutkinnosta puuttuva osaamisen hankit räätälöidyillä järjestelyillä. Koulutus järjestetään oppisopimuksella työn ohella.

Lisätietoa voit kysyä lehtori Risto Oksaselta, risto.oksanen@bc.fi