Tieto- ja viestintätekniikan koulutus aikuisille

Business College Helsingillä on monipuolinen tieto- ja viestintätekniikan koulutustarjonta aikuisille. Koulutustarjontamme pohjautuu yritysten ja organisaatioiden osaamistarpeisiin. 

Teemme aktiivisesti yhteistyötä verkostoissa. Olemme Ohjelmisto- ja e-business ry:nKoodia Suomesta ry:nFinnish Information Security Cluster ry:n sekä IGDA Finlandin (International Game developers Association)jäsen. Teemme myös yhteistyötä omistajamme Helsingin seudun kauppakamarin sekä Elinkeinoelämän keskusliitonMimmit koodaa –ohjelman ja Drupal Suomi ry:n kanssa. 


Päätoiminen Koodaajakoulutus aikuisille alanvaihtajille

Elokuussa 2021 alkaviin koulutuksiin hakuaika on 26.3. – 5.5.2021. Elokuussa 2021 alkavien ryhmien koulutukset suunnitellaan yhdessä yhteistyökumppaniyritysten kanssa.
Koodaajakoulutus: React & Node, englanniksi
Koodaajakoulutus: Java & Angular, suomeksi

Alanvaihto mielessä? Intensiiviset ja lyhytkestoiset koulutuksemme on suunniteltu aikuisille alanvaihtajille. Koulutukset järjestetään lähikoulutuksena Pasilassa tai poikkeusolojen niin vaatiessa etänä. Opetusta on arkipäivisin 9 – 15 välillä. Koulutuksien kesto on n. 17 kk. Koulutukset ovat osallistujille maksuttomia ja voit rahoittaa kouluttautumistasi opintotuella tai aikuiskoulutustuella, mikäli olet siihen oikeutettu.


Ammattiosaamisen laajennusta tai päivitystä ammattilaisille.

Onko organisaatiosi työntekijöillä tarve hankkia osaamista uusista teknologioista tai kokonaisuuksista, kuten esimerkiksi SPA (React ja Redux), yksikkötestaus (Jest) tai identiteetin- ja pääsynhallinta (IAM)?

Koulutukset järjestetään työn ohessa tarjottavilla säännöllisillä koulutuspäivillä. Koulutukset voidaan järjestää räätälöidysti, joko maksullisena koulutuksena tai oppisopimuskoulutuksena (julkinen rahoitus).

Voit kysyä lisätietoa koulutuspäällikkö Miikka Merikannolta, miikka.merikanto@bc.fi


Ammatillinen tutkinto tieto- ja viestintätekniikan työtehtävissä jo työskentelevälle tai ICT-alan yrittäjälle

Toimitko jo ICT-työtehtävissä, mutta ammatillinen tutkinto puuttuu? Ammatillisen osaamisen voit näyttää työssä. Puuttuvan osaamisen voit hankkia räätälöidyillä järjestelyillä, jolloin koulutus järjestetään oppisopimuksella. Voit hakea tutkintoon milloin vain. Hakemuksen ja liitteiden perusteella sinut ohjataan soveltuvaan tutkintoon.

Lisätietoja voit kysyä koulutusasiantuntijalta Siikku Haataja, sirkka-liisa.haataja@bc.fi, p. 044 775 6445.