Tieto- ja viestintätekniikan koulutus aikuisille

Business College Helsingillä on monipuolinen tieto- ja viestintätekniikan koulutustarjonta aikuisille. Koulutustarjontamme pohjautuu yritysten ja organisaatioiden osaamistarpeisiin. 

Teemme aktiivisesti yhteistyötä verkostoissa. Olemme Ohjelmisto- ja e-business ry:nKoodia Suomesta ry:nFinnish Information Security Cluster ry:n sekä IGDA Finlandin (International Game Developers Association) jäsen. Teemme myös yhteistyötä omistajamme Helsingin seudun kauppakamarin sekä Elinkeinoelämän keskusliitonMimmit koodaa –ohjelman ja Drupal Suomi ry:n kanssa. 

Päätoimiset koulutukset aikuisille alanvaihtajille

Elokuussa 2022 alkaviin koulutuksiin hakuaika on 24.3. – 4.5.2022. Koulutukset suunnitellaan yhdessä yhteistyökumppaniyritysten kanssa. Koulutusvaihtoehdot julkaistaan myöhemmin.
Koodaajakoulutus: React & Drupal, englanniksi

Alanvaihto mielessä? Intensiiviset ja lyhytkestoiset koulutuksemme on suunniteltu aikuisille alanvaihtajille. Koulutuksissa opiskellaan päätoimisesti. Opetusta on arkipäivisin 9 – 15 välillä. Koulutuksien kesto on n. 17 kk. Koulutukset ovat osallistujille maksuttomia ja voit rahoittaa kouluttautumistasi opintotuella tai aikuiskoulutustuella, mikäli olet siihen oikeutettu.

Ammatillinen tutkinto ICT-alalla työskenteleville

Toimitko jo ICT-alan työtehtävissä, mutta sinulta puuttuu ammatillinen tutkinto? Ammatillisen osaamisen voit näyttää työssä ja puuttuvan osaamisen voit hankkia räätälöidyillä järjestelyillä. Hakemuksen ja liitteiden perusteella sinut ohjataan soveltuvaan tutkintoon. Voit hakea milloin vain.

Lisätietoja voi kysyä koulutusasiantuntija Siikku Haatajalta, sirkka-liisa.haataja@bc.fi, puh. 044 775 6445.