Liiketoiminnan erikoisammattitutkinto, koulutus tulevaisuuden taloushallinnon asiantuntijoille

Sinä kokenut kirjanpitäjä, controller tai taloushallinnon vaativissa tehtävissä toimiva – varmista osaamisesi myös tulevaisuuden työtehtävissä!

Digitalisaatio ja muuttuneet asiakastarpeet muuttavat yhä enemmän taloushallinnossa toimivien osaamisvaatimuksia. Asiakkaat toivovat ja tarvitsevat ammattilaista, joka suunnittelee heidän yrityksensä taloushallinnon kokonaisuutta ja analysoi yrityksen toimintaa sen elinkaaren eri vaiheissa konsultoiden ja tarjoten vaihtoehtoja toiminnan tueksi.

Lue, mitä yrittäjä Anu Nylund toivoo yrityksensä kirjanpitäjältä »

Täytätkö sinä asiakkaasi tarpeet? Ole aikaasi edellä, ja opiskele itsellesi tulevaisuuden osaaminen huipputason kouluttajien sparrauksessa! Opiskelu tapahtuu työn ohella, eli tarvitset alan työ- tai työharjoittelupaikan.


Tutkinto

Liiketoiminnan erikoisammattitutkinto, taloushallinnon osaamisala (180 osp)


Kesto

n. 1 vuosi


Kenelle

Taloushallinnon työtehtävissä toimiville


Hinta

Osallistumismaksu oppisopimuksella 250 €, muuten 650 €

Ajankohta

Seuraava koulutus alkaa 22.3.2021.

Hakeminen

Hakuaika 30.11.2020 – 14.2.2021

Koulutus valmentaa sinua kohti monimuotoisia, asiantuntijuutta vaativien taloushallinnon palvelukokonaisuuksien hallintaa. Opit toimimaan uudenlaisessa toimintaympäristössä uusin välinein, ymmärrät asiakkaan talouden hallinnan tarpeet ja kykenet konsultoimaan asiakastasi ratkaisujen tekemisessä. Tule sinäkin, ja hio osaamisesi huippukuntoon! Saat varmuutta työtehtäviisi päivitetyn osaamisen myötä, ja voit toimia esimerkiksi talouspäällikkönä, pääkirjanpitäjänä, controllerina tai taloushallinnon asiakaspalvelupäällikkönä. 

Koulutuksen sisältö 

Liiketoiminnan erikoisammattitutkinnon laajuus on 180 osaamispistettä. Koulutuksessa suoritetaan seuraavat kolme tutkinnon osaa:

Klikkaamalla tutkinnon osaa pääset tarkastelemaan tutkinnon osan ammattitaitovaatimuksia ja arvioinnin kriteerejä.

Tutustu liiketoiminnan erikoisammattitutkinnon perusteista taloushallinnon osaamisalaan. Löydät sieltä muut valinnaiset tutkinnon osat, joita tutkinnossa on mahdollista suorittaa. Tutkinnon perusteet kertovat ne ammattitaitovaatimukset, joihin opiskelijan osaamista verrataan arvioinnissa.

Monipuolinen opiskelutapa 

pääkouluttajana toimii taloushallinnon guru, moniosaaja KTM Kari Alhola, Alhola Consulting Oy

Koulutus sisältää yhdeksän valmennuspäivää ja verkko-opintoja sisältäen oppimistehtäviä, sekä tutkinnon ohjausta pienryhmissä. Lisäksi opiskelet ja hankit osaamista omalla työpaikallasi, käytännön työtehtäviä tehden. Valmennuspäivissä sinua sparraavat alan huippuosaajat.

Koulutus kestää reilun vuoden.

Opintojen aikana sinulla on käytössäsi KauppakamariTieto – sähköinen palvelu, jossa on mm. monipuolinen valikoima alan kirjallisuutta ja artikkeleita hyödynnettävänäsi.

Tutustu koulutuspäivien alustavaan aikatauluun ja sisältöön » 

Osaaminen omissa työtehtävissä

Opintojen kuluessa kehität omaa ammattitaitoasi ja osoitat osaamisesi aidoissa käytännön työtehtävissä (näytöt) omalla työpaikallasi. Näytöt suoritat opintojen alussa tehdyn suunnitelman mukaisesti. Työpaikaltasi sinulle valitaan arvioija, joka arvioi osaamistasi suullisesti ja kirjallisesti. Osaamistasi arvioi myös oppilaitoksen arvioija. 

Seuraava tutkinnon aloitus ja hakuaika

Seuraava koulutus alkaa orientaatiotilaisuudella 22.3.2021. Hakuaika 30.11.2020 – 14.2.2021.

Koulutukseen kannattaa hakeutua mahdollisimman pian hakuajan alettua, sillä paikat täytetään hakujärjestyksessä, mikäli hakukriteerit täyttäviä hakijoita on enemmän kuin aloituspaikkoja.

Opiskelijavalinnoissa hakukriteerinä on työtehtävien soveltuvuus tutkintoon. Opiskelijavalinnoissa kiinnitetään huomiota myös hakijan aikaisempaan koulutukseen ja alan työkokemukseen. Otamme sinuun yhteyttä hakemuksesi saavuttua, ja keskustelemme mahdollisuudestasi suorittaa tutkinto. Opiskelijavalinnoista ilmoitetaan sähköpostitse.

Hinta

Voit osallistua koulutukseen, ja suorittaa tutkinnon ns. omaehtoisina opintoina (maksat itse koulutuksen) tai solmimalla työnantajan kanssa oppisopimuksen:

Omaehtoisen koulutuksen osallistumismaksu 650 €.
• Oppisopimuskoulutuksessa osallistumismaksu on 250 €.

Keskustele työnantajasi kanssa mahdollisuudesta aloittaa opinnot oppisopimuksella. Lue lisää, mitä oppisopimuskoulutus tarkoittaa » 

Maksuehdot

Osallistumisen koulutukseen voi perua ilman kuluja orientaatiotilaisuuteen asti. Jos osallistumista ei peruta viimeistään orientaatiotilaisuutta seuraavana päivänä, perimme osallistumismaksun kokonaisuudessaan. Erääntyneet laskut perimme Intrum Justitian kautta.

Opiskelupaikan vastaanoton peruminen on aina tehtävä kirjallisesti (sähköpostitse) kyseisen opiskeluryhmän tutkinnon suorittamisesta vastaavalle henkilölle.

Lasku osallistumismaksusta lähetetään opiskelijan ilmoittamaan osoitteeseen (opiskelijan kotiosoitteeseen, tai yritykselle, jonka opiskelija on ilmoittanut maksajaksi) orientaatiotilaisuuden jälkeen.

Opiskelun keskeytys ei oikeuta opiskelumaksun palautukseen.

Katso lisää perustietoa ammatti- ja erikoisammattitutkinnoista » 

Yhteystiedot

Kysy lisää taloushallinnon erikoisammattitutkinnosta ja tulevista toteutuksista:

Minna Lähdeaho, koulutusasiantuntija | minna.lahdeaho@bc.fi | 044 775 6376
Tea Huikko, koulutuskoordinaattori | tea.huikko@bc.fi | 040 726 1255