Yrittäjyys ja liiketoiminnan kehittäminen

Yrittäjyys on yksi toimintamme painopisteistä. Valmennamme kaikkia opiskelijoitamme toimimaan yrittäjämäisesti ja hankkimaan yrittäjänä toimimisen perusvalmiuksia. Opintoihin voidaan sisällyttää opiskelua erilaisissa yrittäjyyden oppimisympäristöissä. Tuemme myös Startup-yrittäjyyttä toimimalla aktiivisesti mm. Business College Helsingin sekä Haaga-Helia ammattikorkeakoulun ja Startup Schoolin yhteisessä ekosysteemissä.

Osana käynnissä olevia kehittämisprojekteja tarjoamme yrittäjiksi aikoville ja yritystoiminnan elinkaaren eri vaiheessa oleville yrityksille erilaisia palveluja:

Neuvontapalvelut yrittäjiksi aikoville sekä kasvuyrittäjille. Saat meiltä tukea liikeidean jalostamisessa ja käynnistämisvaiheen toimintojen suunnittelussa. Autamme myös oikeiden kontaktien löytämisessä ja verkostoitumisessa.

Tukipalvelut omistajanvaihdoksessa. Saat meiltä tukea ja valmennusta tilanteessa, jossa etsitään olemassa olevalle yritykselle jatkajaa, suunnitellaan vaihdokseen liittyviä käytännön toimia ja yrityksen arvon määritystä.

Liiketoiminnan kehittämispalvelut. Saat meiltä tukea ja valmennusta sekä olemassa olevan liiketoiminnan kehittämiseen että tilanteisiin, joissa haetaan kokonaan uusia liiketoimintamalleja ja innovatiivisia palveluja. Avointa innovointia ja uutta arvon luontia voidaan toteuttaa yhteistyössä opiskelijoidemme ja henkilöstömme kanssa esim. Hackathon tapahtumina.