Meillä voit opiskella liiketoiminnan sekä tieto- ja
viestintätekniikan perustutkinnon

Laadukas opetus

Laadukas opetuksemme valmentaa opiskelijat tulevaisuuden osaamistarpeisiin ja työelämään.

Ilmainen läppäri

Saat käyttöösi oman kannettavan tietokoneen, jonka omistusoikeus siirtyy sinulle valmistuttuasi.

Oma peliliiga

BC:llä on oma opiskelijoiden pyörittämä eSportsliiga NeSL. Suosituimpia pelejä ovat mm. CS:GO, Rainbow Six Siege, FIFA.

Tutustu opiskelijoihimme täältä

Osana merkonomiopintojaan Helmi ja Vilma perustivat vuoden ajaksi oman yrityksen alusta lähtien. He halusivat luoda tuotteen, joka kestää käyttöä, on vastuullinen ja ympäristöystävällinen. Tästä syntyi tekstiilialan yritys Fine Linen.

Saran opiskeluaikaan on mahtunut erilaisia projekteja, kuten ilmanlaatujärjestelmäprojekti, jossa luokan ja koulun sisäilman laatua tutkittiin muun muassa sensoreiden avulla.

Erityisen mielenkiintoisia ja monipuolisia Valon mielestä ovat olleet valinnaistunnit, joissa hän on päässyt mm. koodaamaan, tasapainottamaan hahmoja, pelaamaan rikkinäisiä pelejä ja animoimaan pelihahmoja.

Opiskelujen aikana Alex on päässyt tekemään useita projekteja erilaisille yrityksille. Yksi näistä yrityksistä sijaitsee Espanjassa, tarkoittaen sitä, että ensi kesänä Alex pääsee toteuttamaan jo ennen opiskeluaikoja olleen haaveen ulkomailla työskentelystä.


Löytyykö sun unelma-ammatti täältä? Tutustu uramahdollisuuksiin.

Liiketoiminnan sekä tieto- ja viestintätekniikan perustutkinnot ovat hyviä yleistutkintoja, jotka antavat sinulle osaamista tehdä hyvin monenlaisia töitä.

Meidän oma peliliiga ja pelatuimmat pelit BC:lla. Rakastamme pelaamista.

Business College Helsingissä voit opiskella peliohjelmointia. Opiskelijamme ovat myös kovia pelaamaan itse.

Herkullinen lounas ja itsetehtyä leipää – joka päivä!
Tutustu esimerkkiruokalistaan:

Tutustu liiketoiminnan perustutkintoon

Merkonomikoulutus on liiketoiminnan ja kaupallisen alan perustutkinto.

Tutustu tieto- ja viestintätekniikan perustutkintoon

Kehitä itsesi tietojenkäsittelyn eli tieto- ja viestintätekniikan ammattilaiseksi.

100 tunnin Twitch haaste!

Järjestämme Suomessa harvinaisen 100 tunnin pelihaasteen ma 17.2. klo 10 – pe 21.2.2020 klo 14. Yksikään toinen oppilaitos ei ole tehnyt vastaavaa.

Haasteessa 5 tieto- ja viestintätekniikan opiskelijaamme pelaa 4 tunnin vuoroissa valitsemiaan tietokonepelejä. Pelaamiseen ja striimaamiseen käytettävä laitteisto on opiskelijoiden toiveiden mukainen. Opiskelijat ovat ovat osallistuneet koko projektin suunnitteluun.

BC:n tiloihin on tehty Game Room, joka on sisustettu aidoksi pelihuoneeksi. Jokapojan unelmien tietokoneen lisäksi huoneesta löytyy asianmukaista pelikamaa; mm. pelifiguureja, peleihin liittyviä tauluja jne. Kun 100 h on loppunut, huone tulee olemaan kaikkien opiskelijoiden varattavissa. Katso Eeddspeaksin video huoneesta!