Avarra maailmaasi

Business Collegessa sinulla on upeat mahdollisuudet kansainvälistymiseen.

Kansainväliseen toimintaan voit lähteä mukaan eri tavoin. Voit osallistua erilaisiin kansainvälisyystapahtumiin koulussa, valita englanninkielisiä opintoja, lähteä opintomatkoille ulkomaille tai lähteä vaikkapa ulkomaille työharjoitteluun.

Opintomatkoja BC:ssä tehdään pohjoismaihin ja Saksaan. Pääset tutustumaan paikallisiin opiskelijoihin, kulttuuriin ja yrityselämään. Näillä reissuilla oppilaitos maksaa matkakustannukset.

Kansainvälinen toiminta antaa sinulle tärkeitä valmiuksia elämää ja töitä varten. Työnantajat arvostavat työntekijää, joka osaa useita kieliä, toimii luontevasti erilaisissa kulttuuriympäristöissä ja on tottunut toimimaan eri kulttuureista tulevien ihmisten kanssa. Jos lähdet itse ulkomaille, opit lisää itsestäsi, saat itsevarmuutta, kielitaitoa ja monenlaisia kulttuurisia taitoja.

Tukea oppilaitokseltasi

Haluamme, että mahdollisimman moni opiskelijoista hankkisi arvokasta ulkomaankokemusta. Oppilaitos tukee työharjoitteluita erilaisin apurahoin matkakustannuksiin. Lisäksi apurahoja voi hakea Suomen Liikemiesten Kauppaopiston Säätiöltä.